Sağlık Bakanı Koca Gece Yarısı Açıklama Yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gece yarısı yaptığı açıklamada "Koronavirüs hastalarının tedavi tablosunda yeni gelişme var.Türkiye ölçeğinde yoğun bakım toplam hasta sayımız ilk kez azaldı" dedi.

Manisa Son Haber
Sağlık Bakanı Koca Gece Yarısı Açıklama Yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs (Covid-19) hastalarının tedavi tablosunda yeni bir gelişme olduğunu bildirdi. 

Tıp fakültesi dekanları ve hastane başhekimleri ile telekonferans yöntemi ile görüşen Bakan Koca mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Koronavirüs hastalarının tedavi tablosunda bugün yeni bir gelişme var. Türkiye ölçeğinde yoğun bakım toplam hasta sayımız ilk kez azaldı. 6 üniversitemizden bilim insanlarımız aynı kanıda: Bu izlenen tedaviyle tedbirlerin sonucudur. Tedbirlerle alacağımız sonuç nettir."

Sağlık Bakanı Koca bu görüşmenin ardından bu kez de 81 ilin İl Sağlık Müdürleri ile telekonferans ile görüştü.

Bakan Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "81 ilimizin il sağlık müdürleriyle, bakan yardımcılarımız ve genel müdürlerimizin de katıldığı bir telekonferans görüşmesi yaptık. Mevcut ve ortaya çıkabilecek ihtiyaçları ele aldık. Bilim Kurulumuzun, üniversite rektörlerimizin tedavideki tecrübe ve tavsiyelerini paylaştık." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER