“Sen kimsin, bana hesap soruyorsun. Serseri” diyerek tartışan kadın doktor, sosyal medyada olay oldu

İzmir’de bir kamu hastanesinde hastasına, “Sen kimsin, bana hesap soruyorsun. Serseri” diyerek tartışan kadın doktor, sosyal medyada olay oldu.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde poliklinik binasında kadın doktor ile hastası arasında yaşanan tartışma ülkenin gündemine oturdu. Dermatoloji Uzmanı olduğu öğrenilen Doktor Ö, kadın hasta ile tartışırken hakaret dolu sözler sarf etti. Bir sosyal medya hesabında yayınlanan videoda doktorun şu sözleri sarf ettiği görüldü, “İşim var sana ne, yöneticim çağırdı sana hesap mı vereceğim. Sen kimsin. Sen Kimsin. Çağır Çabuk güvenliği, kim bu kadın ya Kapımının önünde hesap soruyor. Serseri” Çocuğunu doktora getiren kadın hasta yakını ise, “Çocuğum yanında şuna bak. Çocuğum okuldan kalıyor onu ifade ettim” diyerek yanıt verdi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2022, 13:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ekrem toprak
Ekrem toprak - 2 yıl Önce

Uzman doktor olduğu halde halen hasta psikolojisini çözememiş./ onun için başına çok şeyler gelir daha./ neymiş yöneticisi çarımış" hastanın muayene edersin o zaman gidersin doktor.
Hastaların pisikolojilerini iyi anla.doktor. Sen kimsin diyorsun. Hastalar olmasa sen hekim olsan" sana gerek varmıydı
Kariyer sahibi siyasi birisine" sen kimsin diyebilecekmiydin.
Siz hastamıza siz kimsiniz diyemezsiniz. işte böyle olur olmaz konuşmaya devam ederse" Birgül psikolojisi bozuk: sorunlu insanla karşılaşırsanız? Size kim olduğunu söyler sonra feryat etme? Hiçkimse istemez hasta olmayı. Artık anlayın hasta psikolojisini?
Kendi kendine sor doktor. Bir milletvekili olsa sorabilecekmiydin siz kimsiniz diye? Herkes insandır"
Hickimseyi sarı çizmeli mehmet ağa sanmayın
Rahmetli barışmançonun. Kabri cennet olsun. Bu günlere ışık tuttuğu için.

SIRADAKİ HABER