Gelecek Partisi Romanlar Günü için Manisa’da bir araya geldi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın katılımıyla Manisa’nın Salihli İlçesi’nde Romanlar Günü kutlandı.

Manisa Son Haber
Gelecek Partisi  Romanlar Günü için Manisa’da bir araya geldi

Alınana kararlar artık Türkiye’de de 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kutlanmaya başlandı. Gelecek Partisi de Romanlar Günü için Manisa’da bir araya geldi. Salihli İlçe Başkanlığı’nın katkılarıyla Şehitler Mahallesi’nde Dünya Romanlar Günü kutlandı. Kutlamaya Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ, Manisa il yönetimi ve ilçe yönetimleri katıldı. Kutlama sonrasında gün içerisinde Gökeyüp ve Sarısu Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Gelecek Partisi heyeti, vatandaşların sorunlarına kulak verdi.

“ROMAN KARDEŞLERİMİZLE BERABER OLMAK BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Programla ilgili Gelecek Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Deniz Barlas, “8 Nisan Dünya Romanlar Günü için düzenlenen güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Roman vatandaşlarımız renkli kültürleri ve insan ilişkileriyle ülkemize hayat veren insanlardan. Onların haklarının korunması ve siyasette daha fazla söz sahibi olmalarını gönülden istiyoruz. Dünya Romanlar Günü’nün yıl dönümünde Roman kardeşlerimizle beraber olmak bizleri çok mutlu etti. Dolu dolu bir program oldu. Umuyoruz ki bundan sonra Gelecek Partisi olarak Roman kardeşlerimizle çok daha yakın ilişkiler kuracak ve onların isteklerini etkin bir şekilde cevap verebileceğiz. Bu noktada katılımı ile bize destek veren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selçuk Özdağ’a da teşekkür ederiz” dedi.

Heyet, günün sonunda Turgutlu’da taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2021, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER