MHP'li Sarıgöl Belediye Başkanı Selçuk'a Diker'den sorular

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde ortaya çıkan seks ve yolsuzluk iddialarında adı geçen İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İ.K. iddiaların ve hastanede yaşadığı iddia edilen yasak aşkının ses kayıtları ortaya dökülünce istifa etmişti. İ.K.'nin MHP'li Sarıgöl Belediyesinde işe alınmasına ilk tepkiyi Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker gösterdi.

Manisa Son Haber
MHP'li Sarıgöl Belediye Başkanı Selçuk'a Diker'den sorular

İ.K. iddiaları kamuoyuyla ve ilgili kurumlarla paylaşarak gereğinin yapılmasını isteyen 19 ve 20. Dönem Manisa Milletvekili, Yolsuzluklarla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı ve Araştırmacı yazar Tevfik Diker'e itiraflarda bulunmuş, bu itiraflar arasında " ben bu günahı işledim"  diyerek yaşanılanları da kabul etmişti.
İstifa ederek Alaşehir Devlet Hastanesindeki görevini bırakan İ.K. 'nin MHP'li Sarıgöl Belediyesinde göreve başladığı öğrenildi.
Alaşehir Devlet Hastanesinde açılan soruşturma sonucunda iddiaların merkezinde olan çalışanlar başka yerlere gönderilmişti. Türkiye'de ulusal medyanında gündeme taşıdığı Alaşehir Devlet Hastanesindeki ortaya çıkan halk arasında ifade edildiği gibi " yoğun bakımda köpük ve pudra partisi" ve " hastanenin üst katında cümbüş var" videoları da sosyal medya ve TV'lerde izlenme rekoruna koşuyor.
İ.K.'nin MHP'li Sarıgöl Belediyesinde ortaya çıkan skandalların ardından istifa etmesine rağmen, göreve başlatılmasına ilk tepki yine Manisa eski Milletvekili Tevfik Diker'den geldi.
" Üniversite mezunları işsizken bu zatı işe alma etik midir?" diye soran Diker tepkisini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu.
Sayın Bahçeli'ye soruyorum. .
Şifa yeri olması gereken Alaşehir Devlet Hastanesini sefa yeri yapan, Hemşire N.S (Soma'ya sürüldü) ile devlet hastanesinin bir katında hastalar inim inim inlerken karşılıklı göbek atan görüntüleri sosyal medyada izlenme rekoruna ulaşan, şaibeli ve müfettiş incelemesiyle birlikte istifa eden olayları öğrenince eşinin bile boşadığı İ.K'yi MHP'li Sarıgöl Bld.Bşk.Necati Selçuk işe aldı.
Belediye Başkanı bu zatı korumaya neden aldı? 
Üniversite mezunları işsizken bu zatı işe alma etik midir?
MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'
MHP MANİSA MİLLETVEKİLİ TBMM GRUP BŞK V.ERKAN AKÇAY ,
İlçe ve İl Bşk.
Bu etik dışı atamaya bir diyeceğiniz  yok mu?
Anayasa ve yasalardan kaynaklanan haklarımı duyarlı bir vatandaş olarak kullanıyor ve  kamu adına soruyor ve cevap bekliyorum.

Tevfik DİKER 
19 ve 20 nci Dönem Milletvekili Araştırmacı Yazar Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı E Subay

Belediye Başkanı Selçuk ve haberde adı geçenlerin açıklama göndermeleri halinde sitemizde yayınlanacaktır.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 04:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat
Mithat - 4 yıl Önce

Basın aciklamadi yapmışlar bu konuda. Onu buraya eklemeniz gerekir habercilik açısından

Manisa Son Haber
Manisa Son Haber @Mithat - 4 yıl Önce

Açıklama bize gelmedi. Sitemizin iletişim bilgileri herkese açıktır. Geldiği zaman açıklamayı etik yayıncılık ilkelerine saygımız nedeniyle yayınlayacağız..

KENAN BALTALI
KENAN BALTALI - 4 yıl Önce

SONUNA KADAR BU AHLAKSIZLIĞI KINIYOR SYN. BELEDİYE BASKANI NECATİ SELÇUKTAN DERHAL BİZLERDE HALK OLARAK AÇIKLAMA BEKLİYORUZ VE GEREĞİNİN YAPILMASINI DEVLET BAHÇELİDEN BEKLİYORUZ VE KINIYORUZ..

SIRADAKİ HABER