Şair Bedirhan Almas Alaşehir'de Konser Verdi

Alaşehir'li Şair Bedirhan Almas,İlk Şiir Albümü ve İkinci Şiir Kitabı olan ''Bana Güzel Bir Şey Söyle '' İsimli Eseri'nin Tanıtımını Yaptı.

Şair Bedirhan Almas Alaşehir'de Konser Verdi

Alaşehir'li Şair Bedirhan Almas Alaşehir'de Şelale Restaurant'da düzenlenen gece ile ilk albümü ve ikinci kitabının ismi olan ''Bana Güzel Bir Şey Söyle'' eserinin tanıtımını yoğun bir katılımın olduğu gecede yaptı.

Şalale Restaurant'da düzenlenen ve 300 civarında davetli'nin katıldığı gece'de eserlerinin tanıtımını yapan Almas'a vokal Emre Yokuşlu'da eşlik etti.Yokuşlu ve Almas'ın söylediği eserlerle unutulmaz bir gece yaşayan katılımcılar,gece'nin sonunda şair Bedirhan Almas'ın imzalı kitabını alarak evlerine döndüler.

Dijital Platformlarda ve Raflar'da 25 Kasım tarihinden bu yana satışta olan ''Bana Güzel Bir Şey Söyle '' eseri Alaşehir'li katılımcılardan beğeni alırken,Kitabın ve Albümün Birçok Avm'de bulunduğu öğrenildi.

Albüm ve Kitap ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan şair Bedirhan Almas, ''İkinci şiir kitabım ve ilk şiir albümüm tüm dijital platformlarda ve raflarda.Gittiğiniz AVM'de ''O'' an kalmamış ise sipariş verdiğiniz takdirde iki güne elinizde oluyor''dedi.

Alaşehir'de vermiş olduğu tanıtım gecesi ile'de bir paylaşımda bulunan Almas,''Yaşadığım şehir'de ilk konserimde beni yalnız bırakmayan Alaşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Öküzcüoģlu , Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Halis Özcan,Atatürkçe Düşünce Derneği Başkanı Sayın İlhan Eğelioğlu ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Ayfer Helvacı ile bütün siyasi partililerin kardeşcesine bir arada olup mekanı doldurup taşıran Alaşehir halkına ve beni kırmayarak ekibiyle İzmir'den gelen Emre Yokuş ve ekibine mekanın sahibi Ömer kardeşime sonsuz teşekkürler''ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER