Alaşehir Devlet Hastanesi'nde temizlik başladı

Manisa'nın Alaşehir İlçesinde yaklaşık 6 aydır gündemde olan skandallarla ilgili soruşturma sonuçlarını vermeye başladı.

Alaşehir Devlet Hastanesi'nde temizlik başladı

İlk alınan bilgilere göre ülke gündemine gelen köpük ve pudra partisi, hastanenin 6. katındaki şarkılı türkülü eğlence ve cümbüş görüntüleriyle basına yansıyan ve AKP Alaşehir ile bağlantılı yolsuzluk ve seks skandalı iddialarının  merkezi haline gelen Alaşehir Devlet Hastanesinde bugün operasyon başlatıldı.

Alaşehir'deki bu skandal iddiaları, belgeleriyle ve görüntüleriyle ortaya çıkaran ve ilgili kurumlarla ve makamlarla paylaşarak gereğinin yapılmasını talep eden 19 ve 20. Dönem Manisa Milletvekili, Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı ve Araştırmacı Yazar Tevfik Diker olmuştu. Seks ve Yolsuzluk iddiaları peşpeşe patlamış, soruşturma başlatılmış,  hastanenin içinde ve ilçede olay adam haline gelen ilkokul mezunu ve hastaneye personel şefi yapılan A.Ü. ise daha önce emekliye sevk edilmişti.

İl Sağlık müdürlüğünde dünden itibaren Alaşehir ile ilgili hareketlilik yaşandı. Soruşturmanın sonuçları da gelmeye başladı.

Hastane Başhekimi O.K, başhekim yardımcısı A.A. ve Başhemşire Ö.A. görevden alındı.
Soruşturmanın tamamlanmasının ardından, soruşturma sürecinde de sürekle ülke gündeminde kalan ve başta Alaşehir olmak üzere tüm vatandaşların tepkilerini üstüne toplayan Alaşehir Devlet Hastanesinde operasyon kapsamında gün içinde de görevden alınmaların, devam edeceği öğrenildi.
Fotoğraflar da görevden alınanların personel tarafından uğurlandıkları görülüyor.


HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 18:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
muzaffer karabacak
muzaffer karabacak - 4 yıl Önce

Ahlaksızlık azbile yapılmış cezalandırılmalı.Orda senin benim hastalarımızda olabilirdi rezalet diyorum.

suleyman altintas
suleyman altintas - 4 yıl Önce

super olmus.iblisler gidiyor.Allahin adaleti sasmaz.millet işsizlikten ac yatarken, bunlar alem pesinde.

SIRADAKİ HABER