Başkan Bilgin'den Çiftçiye Büyük Hizmet

Saruhanlı'da çiftçilerin tarlalarına rahatça ulaşım sağlaması için arazi yollarında ıslah çalışmasını sürdüren Saruhanlı Belediyesi, çalışmaların daha hızlı yürümesi için yeni bir greyder daha kiraladı.

Manisa Son Haber
Başkan Bilgin'den Çiftçiye Büyük Hizmet

Biri Belediyeye ait, ikisi kiralık olmak üzere toplam 3 greyder ile arazi yolları ıslah edilecek.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yerel seçimlerden önce vaat ettiği projeleri yerine getirmek için yoğun çaba harcadığını ifade ederek şöyle konuştu;

"Göreve geldiğimiz günden bu yana çiftçimizin ve üreticimizin yanında olduğumuzu hayata geçirdiğimiz çalışmalar ile ortaya koyduk.  Bu yıl da hassas bir süreçten geçen üreticilerimizi yalnız bırakmamız doğru olmazdı.  Belediyemizin bünyesinde 1 adet greyderimiz varken, yetmediği için yeni bir greyder kiralamıştık. Arazi yollarının ıslahı için iki greyderin de yetişmediğini tespit edince üçüncü greyderi kiraladık. Biri Belediyemize ait, ikisi kiralık olmak üzere toplam 3 greyder ile arazi yollarını ıslah edileceğiz. 

Üreticilerimizin, arazilerine traktörleri ile rahat bir şekilde ulaşım sağlamaları ve alın terinin karşılığını alabilmeleri için ne yapsak azdır.  Bu nedenle her zaman çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Eğer 3 greyder yetmezse, dördüncüyü de kiralamaya hazırız. Bu konuda hiç bir kurum ve kuruluştan destek görmedik. Şunu da ifade etmek istiyorum;hiçbir kurum ve kuruluştan da destek ve yardım beklemiyorum.  Saruhanlı Belediyesi çiftçinin emrindedir."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER