Doktor Başkan adayı Saruhanlı’ya Check Up yaptı, reçeteyi yazdı "Yeni imar planı, yeni sanayi bölgesi"

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özcan’ın bu haftaki ilk durağı Saruhanlı oldu. Özcan’a Saruhanlı ziyaretinde belediye başkan adayı Hüseyin Abacı ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Doktor Başkan adayı Saruhanlı’ya Check Up yaptı, reçeteyi yazdı "Yeni imar planı, yeni sanayi bölgesi"

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Adayı Op.Dr. Gürhan Özcan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özcan’ın bu haftaki ilk durağı Saruhanlı oldu. Özcan’a Saruhanlı ziyaretinde belediye başkan adayı Hüseyin Abacı ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Saruhanlı ziyaretinde Gürhan Özcan büyük bir ilgi ile karşılandı. Saruhanlı’da konuştuğu kişilerin ya hastalarından ya da hasta yakınlarından biri olduğunu belirten Özcan; “Göreve geldiğimizde ilk iş olarak sanayi esnafımız ile ortak kararlar alıp, yeni bir sanayi alanı oluşturmak için imar çalışması yapacağız.” Dedi.

“ACİLEN BATTI-ÇIKTI YAPILMALI”

Saruhanlı kavşağına acilen battı çıktı yapılmalı. Ayrıca, ana yol altındaki yaya geçidinin acilen güvenli ve aydınlık şekle getirilmeli. Neden daha önce yapılmadığını sormak istiyorum…

Saruhanlı artık üvey evlat olmayacak, Manisa'nın en yakın ilçesi olmasına rağmen gereken hizmeti büyükşehir belediyesinden alamıyor, siyasi çekişmeye kurban oluyor, iyi belediyecilikte bu tip ayrımlar asla olmayacak, tüm ilçeler eşit miktarda hizmet alacaktır.”

SARUHANLI’YA VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

“Saruhanlı'ya yıllar önce söz verilen “Tarım Organize Sanayi Bölgesi’nin sözü bir türlü gerçekleşmedi, söz veriyorum elimden gelen tüm çabayı göstererek kurulmasını sağlayacağım.” Özcan, ilçede kurulan salı pazarını da ziyaret etti. Pazarda da yoğun ilgi ile karşılanan Özcan; “havanın çok soğuk ve ayaz olmasına karşın halkımızın teveccühü içimizi ısıttı.  Doktor Saruhanlıya iyi gelecek, iyi belediyecilik ile Saruhanlı hak ettiğini bulacak.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER