Fatmagül için herkes ağladı

Manisa’nın Selendi ilçesine bağlı Bekirağalar Mahallesinde bu sabah kalp krizi geçirerek yaşama veda eden 18 yaşındaki liseli genç kızın cenazesinde feryatlar gökyüzüne yükseldi.

Fatmagül için herkes ağladı
selcuk

Bugün sabah saatlerinde evinde aniden fenalaşarak ailesi tarafından Selendi Devlet Hastanesine kaldırılan Fatmagül Akdeniz’in kalp krizi geçirdiği tespit edilerek yoğun bakım ünitesine almıştı. Fatmagül doktorların tüm çabasına rağmen, genç yaşta hayatını kaybetmişti.

Cenazesi hastane morgundan alınan Fatmagül’ün cenazesi baba ocağına getirildi. Cenazenin gelmesi sırasında orada bulunanların feryat ve gözyaşları gören herkesin yüreğini burktu. Çok sayıda yakını sinir krizi geçirdi ve bu şahıslara müdahale için sağlık hizmetlerinden yararlanıldı.

Selendi merkez Eskicami Mahallesindeki baba evinden toprağa verileceği Bekirağalar Mahallesine yola çıkarılan Fatmagül’ün cenazesine 12. sınıf öğrencisi olduğu Uşak Orhan Dengiz Anadolu Lisesi öğrencisi çok sayıda arkadaşı da katıldı.

Fatmagül Akdeniz’in cenazesine son anda Ankara’da askerlik görevini yaptığı öğrenilen ağabeyi Burak Akdeniz’de yetişti. Asker Burak’ın kardeşinin ölüm haberinin ardından yıkıldığı gözlendi.

ASKER AĞABEYİN SÖZLERİ HERKESİ AĞLATTI

İkindi namazının hemen ardından kılınan cenaze namazına Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, AKP Selendi ilçe başkanı Şeref Kaçar, daire amirleri, Uşak Dengiz Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri yanı sıra sevenleri katıldı.

Kalabalık arasında feryatlar yükseldi hıçkırıklara boğulup haykıran ağlayan birçok insanın arasında Ankara’daki askerlik görevinden kız kardeşinin cenazesine yetişen Burak Akdeniz’in “kardeşim ben seni beni böylemi karşıla diye mi bırakmıştım” deyip gözyaşları dökmesi cenazeye katılan büyük küçük herkesi ağlattı.

Bugün kalp krizi geçirerek hayatının baharında kara toprağa giren genç kızın, geçtiğimiz okul yarıyıl tatilinden hemen önce İzmir’de bir hastanede kalbi ile ilgili bir operasyon geçirdiği ve uzun süredir evinde istirahat ettiği de öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER