Hasan Ören'den Özgür Özel'e sert sözler

Manisa CHP'deki gelişmelere tepkiler sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Turgutlu CHP'de yapılan tekmeli tokatlı kavgalı toplantının ardından eski Manisa Milletvekili Hasan Ören ile Manisa Milletvekili Özgür özel arasındaki ipler gerilmişti. Son yapılan Manisa İl yönetimi değişikliği üzerine Hasan Ören yine basının karşısına çıkarak sert sözlerle Özgür Özel'i eleştirdi.

Hasan Ören'den Özgür Özel'e sert sözler
selcuk
 Seçimlere sayılı bir süre kala CHP Yunusemre ve İl Yönetimi’nde değişiklikler yapılması, eski milletvekili Hasan Ören’i kızdırdı. Manisa’da CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından tasfiye operasyonu yürütüldüğünü söyleyen Hasan Ören, partinin zarara uğradığını belirtti.



HIRSI KAFANIN ÖNÜNE KOYMAYACAKSIN

Seçim sonuçlarının sorumluluğunu Grup Başkanvekili Özgür Özel’in üstlendiğini ifade eden eski Milletvekili Hasan Ören, “Bunca yolu kısa bir mesafede katettti. Hırsı kafanın önüne koymayacaksın. Bu, Turgutlu’dan başlayan bir operasyon. Yunusemre ve il yönetimiyle devam etti. Daha önce partide bunu deneyen arkadaşlar oldu. Kimseye yarar gelmedi, partiye zarar verildi. Sürat her zaman felaket getirebilir. Belli ki seçimden 28 gün önce liste değiştiren Özgür Özel, yaşanacakların sorumluluğunu üstlenmiştir.” dedi.



3 VEKİL KAZANMAK BAŞARI OLMAYACAKTIR

1 Kasım seçimlerinde CHP’nin Manisa’da 4 milletvekili çıkarması gerektiğini anlatan Hasan Ören, “Eski liste 3 milletvekili çıkarmıştı. Bu seçimde 4 milletvekili çıkarılması lazım. Seçimde başarılı olunsun diye yeni liste yapılıyorsa hedef 4 milletvekilini parlamentoya götürmektir. 3 milletvekili başarı sayılamaz.” diye konuştu.



BAŞARISIZ DEDİĞİ ADAMI İL BAŞKANI YAPTI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i eleştiren Ören, “Mustafa Ada yeniden İl Başkanı. Eskiden başarısız diye bangır bangır bağırdığı kişiyi yeniden aynı koltuğa oturtmuş. Vardır bir bildiği. Bunların hepsinin faturası Özgür Özel’e çıkacak. Geçmişte ödemediği faturalar da karşısına çıkacak” dedi.



BAŞARISIZLIK  FATURASI ÖZGÜR ÖZEL'E ÇIKAR

” CHP Manisa eski Milletvekili Hasan Ören son olarak şunları söyledi, “Seçimle gelen seçimle gitmeli. 40 yıllık siyaset hayatımda hep bunu söyledim. Yönetimden istifa eden arkadaşları 600 delege seçti. Bu kişiler istifa ederken 600 delegeye mi yoksa 1 kişiye mi sordular? Bunlar doğru değil. Bu partinin gence ihtiyacı var, seçmene ihtiyacı var. Seçime 28 gün kala böyle bir şey yapıldı. Bizim 40 yıllık siyaset hayatımızda ne olup bittiğini bilmediğimiz ancak onun 5 yıllık siyaset hayatında bir bildiği vardır. Hırs aklın önüne geçmemeli. Her şeyi istemeyeceksin. Aldıklarına mutlu olmayı bileceksin. Yoksa küçücük bir çakıl taşı bile yere çakılmanıza neden olabilir.”


Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER