Kemal Turgut Yekta Yaktı'ya konuştu 'İstanbul'dan kırat'ı şahlandırmaya hazırız'

Demokrat parti İstanbul İl Başkan Adayı Kemal Turgut, Gazeteci Yekta Yaktı'ya konuştu. Turgut 'İstanbul'dan kırat'ı şahlandırmaya hazırız' dedi. Türkiye Havadis.Com'dan Yekta Yaktı'nın yazısı şöyle ;

Kemal Turgut  Yekta Yaktı'ya konuştu 'İstanbul'dan kırat'ı şahlandırmaya hazırız'

Türkiye'nin en köklü partisi, 'Beyaz Devrim'in mimarı Demokrat Parti ne yazık ki, İstanbul'da sancılı dönem yaşıyor. İlçelerinin yüzde 80'i kapalı, var olanlar ise toplantı yapacak yönetimi oluşturamıyor.

Kırat'ın boynu bükük İstanbul'da, ANAP'lı Demokrat partili kavgası yaşanıyor. ANAP'lılar 'biz alacağız, Demokratları kapıya koyacağız' diyorlar.

Demokratlar ise, Menderes, Demirel ve Özal ruhu ile bir evin evladı olarak el ele vereceğiz ve Türkiye'nin hasretle beklediği kırat'ı İstanbul'dan koşturacağız' diyorlar.

İstanbul'da kırat'ın sahipsiz olmadığını ortaya koyan adaylar içerisinde 41 yıldır bu davanın hizmetinde olan, İl Disiplin Kurulu Başkanı Kemal Turgut www.turkiyehavadis.com'a konuştu.

Demokrat Parti İstanbul İl Başkan adayı Kemal Turgut 'İstanbul'dan kırat'ı şahlandırmaya hazırız' dedi.

Demokrat parti İstanbul İl Başkan Adayı Kemal Turgut, ' Adalet Partisi, Doğru Yol ve ANAP'ın birleşmesinden sonra Demokrat Parti'nin İlçe ve İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Demokrat Parti İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanlığı olarak partime hizmet etmekteyim.  Partili arkadaşlarım kendi aralarında yaptıkları istişareler sonucunda, İstanbul'un en fazla nüfusuna sahip olan Kastamonu'da benim aday olmam üzerinde anlaşmışlardır.

 Beyaz Devrim'le ülkemizin bugünlere gelmesinin temelini atan şehit Başvekilimiz Adnan Menderes ve rahmete kavuşmuş olanlara rahmet diliyorum.  Onların bize bıraktığı bu bayrağı ve emanetini 41 yıldır  şahsım ve arkadaşlarımla birlikte sahip çıkıyoruz. Bu dava bizim İstanbul'dan başlayıp, kırat'ı 81 İlde iktidara taşımaktır. 

Kemal Turgut olarak, hiç bir dönemde göreve talip olmadım. Partimin neferi olarak hizmet ettim ve verilen görevi de layıkıyla arkadaşlarımla birlikte yaptık.

İstanbul'dan Başbakan, TBMM Başkanı ve Bakan çıkardık. Şahsımı İstanbul'da sıfırın altında olmasından dolayı üzülen arkadaşlarım önümüzdeki günlerde yapılacak olan 14. Olağan kongresinde aday olmamı istemektedirler. Kendileri bu görevi bana layık gördükleri için teşekkür ediyorum.

 Kemal Turgut olarak, Genel İdare Kurulu bize bu görevi layık görürse kırat'ı Türkiye'nin merkezi olan İstanbul'dan şahlandıracağız. 

Kastamonular İstanbul'da nüfus olarak 1. sıradadır. Diğer taraftan 2. sırada olan Sivaslılar yerel yönetimlerde ve Genel İdare Kurullarında yer alamamıştır. Nüfus anlamında baktığımızda bunun adaletli şekilde yapılmadığını görmekteyiz.

Bundan dolayı arkadaşlarımızla 81 İli temsil eden arkadaşlarımızla iyi bir yönetim oluşturacağız ve ilk hedefimiz yerelden başlayıp iktidara yürümektir. Demokrat Partinin yeniden ayağa kalkmasını İstanbul belirler. Bu nedenle Genel İdare Kurulu bizim adaylığımızı uygun görürse göreve talibiz dedi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ZEKİ YAKTI
ZEKİ YAKTI - 4 yıl Önce

Sayın yekta beyefendi yazılarınız yorumlarınız çok güzel beğeniyle takip ediyorum teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER