Manisa Büyükşehir CHP'li Belediyeleri örnek alsın

CHP Manisa il yönetiminden Manisa Büyükşehir Belediyesine su parası tahsilatı konusunda eleştiri geldi.

Manisa Son Haber
Manisa Büyükşehir CHP'li Belediyeleri örnek alsın

CHP Manisa il yönetiminden Manisa Büyükşehir Belediyesine su parası tahsilatı konusunda eleştiri geldi.

Bu konuda açıklama yapan  CHP Manisa Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

Engin Uzun Manisa Son Haber'e yaptığı açıklamada " Manisamizda Manisa Büyükşehir Belediyesinin su borçlarını tahsil etme derdine düşmesini yadırgıyoruz" dedi.

Uzun yazılı yaptığı açıklama da şunları söyledi ;

Tüm dünyaya korku salan ve etkisi altına alan korona virüsünün sağlık, sosyal ve ekonomik anlamda verdiği zarar çok ciddi boyutlarda iken özellikle yerel yönetimlerin vatandaşa bir can suyu olması gerekirken yaşadığımız şehir Manisamızda Manisa Büyükşehir Belediyesinin su borçlarını tahsil etme derdine düşmesini yadırgadığımızı belirtmek isteriz.  Ayrıca ilcelerden gelen şikayetleri göz önüne aldığımızda;

Türkiye ve İl genelinde korona ile ilgili bilinçli mücadele ve çözüm onerilerimizi  Genel Baskanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yonetimi samimiyetle vatandaşlarımızla paylaşarak CHP'li belediyelerin kira alacaklarını ve su tahsilatlarını aylar sonrasına ötelemesi halkla beraber halkın zor gününde yanında olduğunu göstermiştir.

CHP 'li Ilçe belediyelerimiz ilçelerinde halkın sağlığını korumak ve ekonomik krizin yıprattığı esnafımızı rahatlatmak için gereken tüm çalışmaları yapmaktadırlar.

Biz bu ülkeyi ve insanları seviyoruz. Onların sağlığı için tüm şehrimize hizmet etmek isteyen CHP 'li belediyeler vatandaşlarımızın emrindedir.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Baskanlığı olarak vatandaslarımıza hizmet verebilmek için bizleri 7 gun 24 saat bize ulaşabilirsiniz

Halkımız  yapılan uyarıları dikkate alarak ve kararlılıkla bu zorluklarin altından hep birlikte kalkacağız.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2020, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER