MHP Manisa İl Teşkilatı kapatıldı

Günlerdir sosyal medya üzerinden yapılan tartışmalar sona erdi. MHP Genel Merkezinden alınan bilgilere göre Manisa Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı kapatıldı.

MHP Manisa İl Teşkilatı kapatıldı
 Günlerdir sosyal medya üzerinden yapılan tartışmalar sona erdi. MHP Genel Merkezinden alınan bilgilere göre Manisa Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı kapatıldı.

MHP Manisa İl Teşkilatı, Genel Merkez’in kararıyla kapatıldı. Milliyetçi Hareket Partisi’nde yaşanan kurultay süreci ardından Genel Merkez yönetimi, kendisine muhalif teşkilatları kapatma yoluna gitti. Türkiye’nin bir çok ilinde teşkilatlar bir bir kapatılırken, 12 Mayıs tarihinde de MHP Yunusemre İlçe Teşkilatı kapatılmıştı. İlçe Başkanı Onur Baylan, kurultay süreci boyunca Meral Akşener’i destekleyeceğini açık açık beyan etmişti.



İL TEŞKİLATI DA KAPATILDI!

MHP Genel Merkezi’nden alınan bilgiye göre, Manisa İl Teşkilatı da kapatıldı.



NEDEN KAPATMA YOLUNA GİDİLİYOR?

Genel Merkez’in İl veya İlçe Başkanları’nı görevden almak yerine teşkilatları kapatması stratejik bir hamle. Eğer herhangi bir siyasi partinin İl Başkanı Genel Merkez kararıyla görevden alınıyorsa, kişinin hukuki yollara başvurarak görevine yeniden dönmesi gündeme gelebilir. Ancak teşkilat kapatılması gibi bir durumda, İl Başkanları herhangi bir dava sürecine gidemiyor. Öte yandan MHP Manisa İl Teşkilatı’nın asil 24, yedek 24 yönetim kurulu üyesi var. İl Başkanı’yla birlikte adil ve yedek üyelerin sayısı 49’u buluyor.


Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 17:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmetertaş
mehmetertaş - 8 yıl Önce

Normaldir kapat anassinadatem tek başına kalırsınız inşallah

melih güzgülü
melih güzgülü - 8 yıl Önce

nezaman kapatıldı kim diyor ben il yöneticiyim öyle birşey yok manisa daki trollermi diyor

Niyazi SENTURK
Niyazi SENTURK - 8 yıl Önce

Teskilatlari kapatabilirler gonulleride kapatacaklari yok Allah akil versin. Millette onlari kapilarini kapatir 19 yildir bir adim ileri gidemeyip hep geri geri gidiyorlarsa dusunmeleri gerekir

Fatma kurt
Fatma kurt - 8 yıl Önce

Manisa il teşkilatı kapatılma haberiyalan haber

SIRADAKİ HABER