MHP Manisa Listesi açıklandı İhsan Temel listeye girdi

Milliyetçi Hareket Partisinde Manisa listesinde inanılmaz değişiklik yaşandı. 7 Haziran 2015 seçimlerinde merkez adaylarının çoğunlukta olduğu liste de MHP Genel Merkezi geri adım atıp teşkilatların isteklerine karşılık verdi. Bugün saat 17'de açıklanması beklenen listelerin sabahın erken saatlerinden itibaren internet haber sitelerinde yer alması teyit etme gereği gösterirken, resmi makamlardan da bu liste ile ilgili açıklamalar gelince listenin orijinal ve MHP'nin YSK'ya verilecek listesi olduğu doğrulanmış oldu.

MHP Manisa Listesi açıklandı İhsan Temel listeye girdi
 MHP'nin 1 Kasım erken seçim Milletvekili listesinin internet sitelerinde yayınlanmasının ardından tepkilerde ortaya çıkmaya başladı. Manisa'da renkli bir seçim kampanyası yürüten Hasan Eryılmaz ve geçtiğimiz seçimde ikinci sıradan milletvekili seçilen Zeynel Balkız yeni listede yer almadılar. Manisa'da 7 Haziran seçimlerinde merkezden adayların çoğunlukta olduğu liste ilçe teşkilatlarında hoş karşılanmamış ve seçim öncesinde de bazı MHP ilçe teşkilatlarının bu rahatsızlıklarından dolayı istifa edecekleri, ilçelerdeki MHP 'li belediye başkanlarının da  istifayı düşündükleri söylentileri konuşulmuştu.





İHSAN TEMEL BU KEZ LİSTEYE GİRDİ

Demirci Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandıktan sonra başarılı hizmetleriyle ilçenin sevgilisi haline gelen İhsan Temel'in 7 Haziran'da yapılan seçimlerde aday adayı olmasına rağmen listeye girememesi ilçede ve Manisa MHP teşkilatlarında büyük tepki çekmişti.

1 Kasım 2015 seçimleri için açıklanan listede bu kez yer bulan İhsan Temel Manisa MHP listesinde 5.sırada yer aldı.

Listelerin internette yayınlanmasının ardından Manisa Son Haber 'e  özel açıklama da bulunan İhsan Temel " Biz dava adamıyız, partimizin bize verdiği her görevde cephede olduk, böyle bir görev yine verilmiş, tüm Manisalı hemşerilerime sevgiler saygılar sunuyorum. Meydanlarda olacağız MHP'nin politikalarını anlatmaya ve Manisa'mızdan en başarılı sonuçla çıkmak için gayret göstereceğiz. Yapılacak erken seçimin ülkemize ve Manisa'mıza hayırlar getirmesini diliyorum. Sizin vasıtanızla tüm Manisalı hemşerilerimi selamlıyorum. Mevla neylerse güzel eyler " dedi.

İhsan Temel'in Manisa listesinde yer alması Demirci ilçesinde de sevinçle karşılandı. Demircili vatandaşlar İhsan Temel'in Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı kalıcı hizmetleri örnek göstererek bu karara çok sevindiklerini, MHP Genel Merkezinin  bu defa doğru liste ile seçmenlerin huzuruna çıktığını söylediler.







MHP İL BAŞKANI BALATLI "BU LİSTE PARTİMİZİ MANİSA'DA BİRİNCİ YAPACAK"

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP'nin bu gün açıklanan listesini değerlendirdi. Listenin iddialı isimlerden oluştuğunu söyleyen Balatlı, "Manisa'mız ve halkımızın, teşkilatlarımızın, bize inanların istekleri doğrultusunda, bize ilettikleri doğrultuda birlikte yapılan bir liste. Bu liste teşkilatımızın ve yan kuruluşlarımızın beraber hazırladığı, Genel Merkezimizce son şekli verilen bir listedir. Bu liste kıymetli Manisalı hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayacak ve büyük destek görecek; içinde bulunduğumuz bu zor günlerde Manisa’da MHP’yi birinci parti yapacaktır" diye konuştu.
Son zamanlarda yaşanan olayları değerlendiren Balatlı, şunları söyledi: "Türkiye’nin şuan hali hiçbir vatan sevdalısının kabullenemeyeceği kadar yaralayıcı bir durumdadır. Bin yıllık kardeşlik hukuku hırpalandı. Kardeş kavgası çıkarmak maksadıyla iç ve dış odaklar birlikte çalışıyor. Bu sisi dağıtacak olan milletin demokrasiye inancı ve iradesidir. 7 Haziran seçimlerini beğenmeyen AKP zihniyeti önümüzdeki bu seçimde hak ettiği demokratik bedele ulaşacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 550 adayıyla, vatan ve millet için çarpan yürekle demokrasi arenasına çıkmıştır. Bu ekip her zorluğu göğüsleyecektir." Ayrıca 7 Haziran seçimlerinde 2. sıradan Manisa Milletvekili olarak gösterilen Avukat Zeynel Balkız'ın 1 Kasım seçimlerinde listede gösterilmemesi dikkat çekti.

MHP MANİSA LİSTESİ

1 ERKAN AKÇAY ÜNİVERSİTE MALİYECİ 

2 OSMAN OKTAY ÜNİVERSİTE AVUKAT 

3 MEHMET MEMİŞ ÜNİVERSİTE TIP DOKTORU 

4 ENGİN KABADAĞ ÜNİVERSİTE İNŞAAT MÜH. 

5 İHSAN TEMEL ÜNİVERSİTE EĞİTİMCİ 

6 CEMAL MURAT ERİM ÜNİVERSİTE BÜROKRAT 

7 MUSTAFA UNCU ÜNİVERSİTE AVUKAT 

8 SEVAL BAŞKESEN ÜNİVERSİTE EĞİTİMCİ 

9 ERKAN ÖZTÜRK LİSE İŞADAMI



Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER