Tanrıverdi liste dışı kaldı

AKP’nin Manisa ‘da 1 Kasım seçimlerinde bu defa da aday edilir dediği, son mahalli seçimlerin seçim kaybeden Büyükşehir adayı ve AKP eski Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Hüseyin Tanrıverdi’ye tam bir şok!

Tanrıverdi liste dışı kaldı
 Tanrıverdi 1 Kasımda yapılacak Milletvekili seçimlerinde liste dışı kaldı. Milletvekili olduğu dönemde özellikle Demirci ilçesinde TOKİ konusunda yaptığı açıklamalarla dönemin MHP ‘li belediye başkanı ile ters düşen Tanrıverdi’nin anlaşamadığı Demirci eski Belediye Başkanı İhsan Temel ise  Manisa Milliyetçi Hareket Partisi 5. Sıra Milletvekili adayı oldu.
Manisa'da 3 dönem milletvekilliği yapan, ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı 30 bin oyla kaybetmesinin ardından ikinci bir şoku da milletvekili listelerinde adının yer almamasıyla yaşadı. Milletvekili adaylığı başvuruşu yapmasının ardından muhtemel listede isminin yer alacağı kesin gözüyle bakılan Hüseyin Tanrıverdi'nin Manisa'nın dışında farklı bir ilden de aday gösterilebileceği konuşuluyordu.  Siyasi kariyerinde çok önemli noktalarda görev yapan Tanrıverdi'nin Manisa'da milletvekili adayı gösterilmemesi sonrası, Manisa kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanırken, Tanrıverdi'nin bir açıklama yapması bekleniyor.  
AKP'NİN MANİSA LİSTESİ
1- SELÇUK ÖZDAĞ
2- RECAİ BERBER
3- UĞUR AYDEMİR
Maksibet rgb(219, 237, 254);">4- MURAT BAYBATUR
5- İSMAİL BİLEN
6- GÜZİDE İÇEN KASAP
7- ERGÜN KARAOĞLU
8- OZAN ERDEM
9-NEVZAT BÜKÜM



















































































Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER