Turgutlu CHP'de çıkan kavgada kabak Ören'in başına patladı

Geçtiğimiz Pazar günü Turgutlu CHP’de meydana gelen tekmeli tokatlı ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavganın ardından yaptığı açıklama ile bir anda dikkatleri üstüne çeken yılların kurt siyasetçisi CHP eski Manisa Milletvekili Hasan Ören suskunluğunu bozdu. CHP Genel Merkezi tarafından Disiplin Kuruluna sevk edileceğine dair çıkan iddialar sonrasında konuşan Ören “Turgutlu’daki olayda niçin sadece benim ismim zikrediliyor, kimsenin ismi geçmiyor, acaba bu iddiaları karanlık odakların işbirlikçileri mi çıkartıyor “dedi.

Turgutlu CHP'de çıkan kavgada kabak Ören'in başına patladı
Geçtiğimiz hafta sonu Turgutlu ilçesinde bir anda haftanın konusu olan kavganın ardından şimdi de siyasi kulislerin olduğu her yerde  Manisa eski Milletvekili Hasan Ören'in CHP Ankara tarafından Disiplin Kuruluna sevk edileceği konuşuluyor.

CHP Manisa eski Milletvekili Hasan Ören, partisinin Turgutlu İlçe Teşkilatı’nda çıkan kavga sonrası Disiplin Kurulu’na sevk edilip edilmeyeceğine yönelik soruları yanıtladı. Çıkan kavgada kendisinin kusurlu bir hareketi olmadığını ifade eden Hasan Ören, karanlık odakların etrafa dedikodu yaymaya çalıştığını kaydetti.



KUSURLU BİR HAREKETİM YOK

Kavgada herhangi bir fiziksel müdahalede bulunmadığını söyleyen CHP Manisa eski Milletvekili Hasan Ören, “Bu tür dedikoduların nasıl çıktığına anlam veremiyorum. Benim disipline verilebilmem için kavgada el kaldırmam lazım. Yönetim toplanır, görüntüleri izler, inceler. Kusurlu gördüğü bir şey varsa gerekeni yapar. Sadece benim için değil, orada bulunan bir çok arkadaşın Disiplin Kurulu’na sevk edilmemesi gerekir.” dedi.



HEDEFLERİ NEDEN BENİM?

Çıkan olayların kendisine mal edilmeye çalışıldığının altını çizen Hasan Ören, “Hedefleri niye benim” diye sordu. Ören, “40 yıldır siyaset yapıyorum, tepeden inme gelmemişim. Hiç kimsenin ismi zikredilmeden, neden benimki zikrediliyor? Hedefleri neden benim? Bu partinin tüzüğünü biz hazırladık. Birileri neden hala daha bir şeyler yaymaya çalışıyor? Böyle bir şey olamaz. Bir milletvekilini Disiplin Kurulu’na mı verecekler?” diye konuştu.



KARANLIK ODAKLARIN İŞBİRLİKÇİLERİ 

CHP Manisa eski Milletvekili Hasan Ören son olarak şunları söyledi, “Pamuklu Mensucat bende, Et Balık Kurumu bende, Çal Dağı bende, Serhat Orhan’ın yaptığı usülsüzlükler bende. Ben siyaset hayatım boyunca böyle karanlık işlerle uğraştım, karanlık insanlarla uğraştım. Acaba bu dedikoduları yayanlar, bu karanlık güçlerin işbirlikçileri mi?”


Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 17:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
bahattin demirci
bahattin demirci - 9 yıl Önce

"modesa" kayırlarından anlaşılır. üzülme hasan abi

SIRADAKİ HABER