Manisa'da zincirleme kaza 5 kişi yaralı

Manisa güne zincirleme trafik kazası ile uyandı. Mesainin başlaması ile birlikte Çevre yolunda trafik kilitlendi, yaralılar Manisa’daki hastanelere sevk edildi.

Manisa'da zincirleme kaza  5 kişi yaralı
Öğrenilen bilgilere göre sabah seferini yapmakta olan 45 D 0052 plakalı Mehmet Özbek isimli şoförün kullandığı halk otobüsü bir arıza sebebiyle yol kenarında beklemeye başladı. Ayni istikametten seyir halinde bulunan Kamil Dağhan isimli sürücünün kullandığı 43 ZB 221 plakalı akaryakıt tankeri otobüse arkadan çarptı. Ayni istikametten gelmekte olan Ali Karasulu yönetimindeki 45 J 0372 plakalı işçi servisi de tam ortadan otobüs ve tankere çarptı. Kazada tır şoförü Kamil Dağhan ile işçi servisinde bulunan Güldane Karaağaç, Hicran Yurttaş, Mehtap Zengin ve Timurhan Uygun yaralandı. Yaralılar Manisa’da çeşitli hastanelere kaldırılırken hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.



Kazadan sonra yol yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı. O güzergahı kullanan araçlar uzun kuyruk oluşturdu. Olay yerine müdahale eden trafik ekipleri trafiği rahatlatmak için  Mimar Sinan Bulvarı üzerinden trafiğin akışını sağladı. Olay yerine çağrılan kaza geçiren araçları çekerek götürdü. Yol trafiğe açıldı, Manisa Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER