Vatandaş Başkanları Televizyonda Demirci'nin projesini tartışmaya çağırıyor

Manisa’dan uydudan yayın yapan ulusal Televizyon kanallarından Manisa Medya Tv’de Çarşamba Akşamları yayınlanacak olan sunuculuğunu Hayrullah Solumaz ve Zeynel Balkız’ın yaptığı “Çarşamba Tezi “ isimli programın ilk haftaki konuğu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’dü. Manisa ve ilçelerinde Büyükşehir hizmetlerinin konuşulduğu programda seyircilerden gelen mesaj ve sorularda program konuğuna soruluyor.

Vatandaş Başkanları Televizyonda Demirci'nin projesini tartışmaya çağırıyor
 Başkan Ergün gelen tüm sorulara içtenlikle yanıt verirken program sırasında seyircilerden gelen mesajlar okunurken, seyircilerden Demirci'nin gündeminde olan proje ile ilgili soru da geldi. Son günlerde Demirci ilçesinin gündemine yerleşen Otopark ve kent meydanı projesi Demirci Belediye Meclisinin son aldığı karar ile basın yayın organları ile vatandaşların arasında çok tartışılır hale gelmişti.  Bu konuda Demirci Belediye Meclisinde önerge veren dönemin AKP’li Büyükşehir Meclis ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Hüseyin Akkurt ‘ta bu proje konusunda Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Demirci Belediyesinin AKP’li meclis üyelerinin alınan karar ile Büyükşehirin Demirci ilçesine yapmak istediği ve projelendirdiği yatırıma engel oldukları iddiasıyla "siyaset yaparak,hizmete engel oluyorlar" diyerek AKP’den istifa edip bağımsız kalmıştı. Programa mesaj gönderen seyirciler Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün aynı televizyonda canlı yayına çıkarak Demirci’de gündem yaratan otopark ve kent meydanı projesinin sürekli karşılıklı demeçlerle tartışılmasından ziyade bu projeyi iki başkanın canlı yayında televizyonda tartışmasını istedi.



Bu mesajın okunması sırasında canlı yayın konuğu Ergün “ gelsin konuşalım, tartışalım “ diyerek topu Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’a attı.

Selçuk’un bu çağrıyı kabul edip etmeyeceği ve ne  yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 00:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER