Saruhanlı Belediyespor'a Yabancı Oyuncu

Manisa 1. Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor Kulübü, 50 yıllık tarihinde bir ilke imza atarak yabancı uyruklu oyuncu transfer etti.

Saruhanlı Belediyespor'a Yabancı Oyuncu

Manisa'da bu sezon 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Saruhanlı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yunusemre Belediyespor'da oynayan orta saha oyuncusu, Demokratik Kango Cumhuriyeti vatandaşı Gustavo Tshamala Djadje (20) ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in makamında düzenlenen imza törenine Başkan Bilgin'in yanı sıra Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yaralı, Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, Takım Kaptanı Halil İbrahim Kabakçıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Yaralı da katıldı.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada Saruhanlı Belediyespor'un büyük hedefleri olduğunu, bu hedeflere ulaşmak için kolları sıvadıklarını dile getirdi.

Bu kapsamda kulüp tarihinde de bir ilke imza atarak takıma yabancı oyuncu transfer ettiklerini ifade eden Bilgin, "Bu sezon güçlü bir kadro oluşturduk. Alt yapıdan takviye aldık, yeni transferlerimiz oldu. Hedefimiz hiç yenilgi almadan şampiyon olmak. Bugün burada yeni bir transfer gerçekleştiriyoruz. Takımımız için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm çabamız Saruhanlımızın ve Saruhanlı Belediyespor'un daha güzel günlere ulaşması içindir" dedi.

20 yaşındaki oyuncu Djadje ise Saruhanlı'da güzel ve başarılı günlerin kendisini beklediğini ifade ederek, antrenmanlara katılıp kısa sürede takıma adapte olacağını ve Belediyespor'un başarısı için ter dökeceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER