Kulalılar 4 Eylül’de Ece Seçkin ile Coştu

Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü için düzenlenen programın 4. gününde sahne alan Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçısı Ece Seçkin, Kulalılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Kulalılar 4 Eylül’de Ece Seçkin ile Coştu

Türk pop müziğinin sevilen ismi Ece Seçkin, Kula'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü için düzenlenen konserde Kula Şehit Ömer Halis Demir ve Yunus Emre Kent Meydanı'nda Kulalılarla buluştu. Muhteşem sahne gösterisi ve sevilen şarkılarını konser alanını dolduranlarla birlikte seslendiren ünlü sanatçı Ece Seçkin, Kulalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konsere, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, siyasi partilerin ilçe başkanları, Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda Kulalı vatandaş katıldı.

Konser başlamadan önce kum sanatçısı Tarkan Köylü, izleyenlere kumdan görsel şov sundu. Ece Seçkin’in sahneye almasıyla şölen havasına dönüşen konserde ünlü sanatçı izleyicilerden sık sık alkış aldı.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Ece Seçkin, alanı dolduranlara keyifli bir gece yaşattı. Konser sonunda Kaymakam Duru ve Başkan Hüseyin Tosun, ünlü sanatçı Ece Seçkin’e, günün anısına Tarihi Kula Evi ve çiçek hediye etti.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2019, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER