Kula’da Çocuk İstismarına Karşı Mavi Balonlar Gökyüzünde

Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yaz Spor Okulu öğrencileri ‘Çocuk İstismarına Karşı Mavi Kurdele Tak’ etkinliği kapsamında Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kula Protokolü ile birlikte mavi balonları gökyüzüne salarak çocuk istismarına karşı farkındalık yarattı.

Kula’da Çocuk İstismarına Karşı Mavi Balonlar Gökyüzünde

Ülke genelinde her Temmuz ayının ikinci haftasında Çocuk İstismarı ile Mücadeleye farkındalık oluşturmak için gerçekleştirilen mavi kurdele etkinliği Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yaz Spor Okulu öğrencileri tarafından Kula’da da yapıldı. Etkinliğe; Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula  Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürü Yunus  Öztürk, İlçe Milli  Eğitim Müdürü Adem Sümen Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik kapsamında Kula sokaklarında mavi balonlarla bisiklet turu gerçekleştiren öğrenciler vatandaşlara mavi kurdele dağıtarak çocuk istismarına karşı farkındalık oluşturmayı amaçladı. Ardından Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent Meydanı’nda toplanan öğrenci ve eğitmenler, Manisa Valisi Ahmet Deniz ve ilçe protokolünün katılımıyla mavi balonları birlikte gökyüzüne bıraktı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinliğe yaklaşık 200 öğrenci katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2019, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER