Xiaomi, Redmi Note 13 Serisini Türkiye'de Tanıttı

Xiaomi, Türkiye'de düzenlediği lansman etkinliğinde "her kare ikonik" sloganıyla seriyi daha da ileriye taşıyan Redmi Note 13 Serisini ve büyük heyecanla beklenen ekosistem ürünlerini tanıttı. 

Xiaomi, Redmi Note 13 Serisini Türkiye'de Tanıttı

Küresel teknoloji devi Xiaomi, uzun süredir merakla beklenen Redmi Note 13 Serisini Türkiye'de düzenlediği lansman etkinliğinde tanıttı. Kamera sistemi, tasarım, ekran ve işlemcide yapılan önemli geliştirmeler sayesinde Redmi Note 13 Serisi, orta sınıf ve amiral gemisi düzeyindeki akıllı telefonlar arasındaki boşluğu kapatmaya devam ediyor. Ayrıca, tamamı makul fiyatlarla olağanüstü dayanıklılık, harika bir deneyim ve etkileyici görüntüleme özellikleri sunuyor.

 

Redmi Note 13 Serisinin yenilenen kamera sistemi ile çekilen her kare ikonik hale geliyor

Fotoğrafçılık alanında farklı ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanan Redmi Note 13 Serisi, çok yönlü ve geliştirilmiş bir kamera sistemiyle öne çıkıyor. Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G ve Redmi Note 13 Pro modellerinin tümü, daha önce görülmemiş ayrıntı düzeylerine sahip fotoğraflar çekiyor ve kullanıcılara amiral gemisi düzeyinde bir fotoğrafçılık deneyimi sunuyor. Bunun için optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip ultra yüksek çözünürlüklü 200 megapiksel kamera içeriyor. Ayrıca 2x/4x kayıpsız yakınlaştırma, uzaktan ayrıntılı yakın çekimler sunarak kalabalıktaki bireylere odaklanma veya aksiyonu yakınlaştırma olanağı tanıyor. 

Gelişmiş kamera sistemleri, büyük 1/1,4" sensör ve ileri düzey görüntü işlemeyle desteklenerek karmaşık ve düşük ışık koşullarında bile muhteşem görüntü kalitesi sağlıyor. Sensör, süper geniş f/1.65 diyafram açıklığı ve Tetrapiksel (gelişmiş piksel birleştirme teknolojisi) kombinasyonu, zayıf aydınlatma koşullarında bile net ve parlak görüntüler sunarken, Atomic Layer Deposition (ALD) özellikli 7P lens parlama ve gölgelenmeyi azaltıyor. 

Diğer taraftan, temel model olan Redmi Note 13, daha ayrıntılı inanılmaz görüntüler sunmak için 3x kayıpsız yakınlaştırma özelliğine sahip 108 MP ana kamera içeriyor ve kullanıcıların fotoğraflarını özelleştirmeleri için kapsamlı filmCamera filtreleriyle birlikte geliyor.

 

200 MP veya 108 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş kamera ve 2 MP makro kameradan oluşan üçlü kamera kurulumuna, 16 MP selfie kameraya sahip tüm bu cihazlar Xiaomi Imaging Engine ile destekleniyor. Genel olarak, tüm cihazlar yeni nesil fotoğrafçılık ve güçlü görüntü işleme özellikleri sağlıyor ve Redmi Note 13 Serisini her fırsatta ikonik görüntüler yakalama konusunda mükemmel bir seçenek haline getiriyor.

 

Üstün netlik, AMOLED ekran ve 120Hz'e kadar yenileme hızı   

Redmi Note 13 Serisi, birinci sınıf kullanıcı memnuniyeti için ultra ince çerçeveleriyle modaya uygun, şık bir tasarıma sahip. Ayrıca gelişmiş bir kullanıcı deneyimi ve sürükleyici görüntüleme için yüksek kaliteli bir ekran sunuyor. 

Redmi Note 13 Pro+ 5G ve Redmi Note 13 Pro 5G, 1.5K AMOLED ekran ve 1800 nit maksimum parlaklıkla kristal netliğinde görüntüler sunuyor. Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 süper net bir FHD+ AMOLED ekran içeriyor. 

Redmi Note 13 Serisi tüm cihazlarda 120Hz yenileme hızı sayesinde gecikme olmadan sorunsuz kaydırma sağlıyor ve tüm görüntüleme deneyimleri daha akıcı, daha net ve daha keyifli hale geliyor. 

Uzun süreli izleme sırasında daha fazla konfor ve koruma için Redmi Note 13 Serisi TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık, Titreşimsiz Ekran ve Sirkadiyen Dostu sertifikasyonlarına sahip. Okuma modu gibi çeşitli göz koruma özellikleri içeriyor ve diğer iyileştirmeler arasında seriye ilk kez eklenen kullanışlı ekran içi parmak izi sensörü1 de yer alıyor. 

 

İçinizi rahatlatacak olağanüstü dayanıklılık 

Mühendislik ve tasarım alanındaki iyileştirmelerle Redmi Note 13 Serisi, zorlu koşullarda daha fazla dayanıklılık ve sağlamlık sunuyor. Seride bir başka ilk olan Corning® Gorilla® Glass Victus®'u getiren ekranlar, Redmi Note 13 Pro+ 5G ve Redmi Note 13 Pro 5G'de kazar düşme ve çizilmelere karşı koruma sağlıyor. Cihazların ekranları, yağmurda dahi dokunmatik girişlerin doğru ve hassas olması için seri genelinde optimize edildi. 

IP68 toza ve suya dayanıklılık sertifikası2 ile birlikte iyileştirilmiş bir yapıya sahip olan Redmi Note 13 Pro+ 5G, serinin yıldız modeli olarak konumunu sağlamlaştırırken, diğer modellerin tümü de IP54 toza ve su sıçramalarına dayanıklılık3 sunacak şekilde yükseltildi. 

 

Daha fazla performans için üst düzey işlemcilerle donatıldı 

Yüksek performanslı Redmi Note 13 Serisi, kullanıcıların cihazlarının keyfini gün boyu çıkarabilmelerini sağlayan uzun ömürlü pillerin yanı sıra mevcut en güçlü işlemcilerden bazılarını içeriyor. Daha fazla rahatlık için tüm cihazların kutusunda bir adet şarj cihazı4 yer alıyor.

Mükemmel performans için Redmi Note akıllı telefonlarda ilk kez 4 nm üretim süreci kullanılmaya başlandı. Serinin lideri Redmi Note 13 Pro+ 5G, MediaTek Dimensity 7200-Ultra çipset, her yoğun günün üstesinden gelmek için devasa bir 5.000mAh pil5 içeriyor. Sektör lideri 120 W HyperCharge ile Redmi Note yalnızca 19 dakikada6 %100 şarj seviyesine ulaşıyor.

5.100 mAh5 ile serideki en büyük kapasiteye sahip pille donatılan Redmi Note 13 Pro 5G, Snapdragon® 7s Gen 2 Mobil Platform, Redmi Note 13 Pro ise 5.000 mAh pil5 ve MediaTek Helio G99-Ultra çipset içeriyor. Her iki cihaz da 67W turbo şarj özelliği içeriyor ve %100 şarj seviyesine6 45 dakikada ulaşıyor. Temel model olan Redmi Note 13 ayrıca uzun ömürlü 5.000mAh pilve güçlü yonga setleri ile etkileyici bir performansa sunuyor.

Redmi Note 13 Serisi, dünyanın dört bir yanındaki akıllı telefon kullanıcılarının uygun fiyatlarla amiral gemisi özelliklerinin keyfini çıkarmasını sağlamak için popüler Redmi Note serisini daha da ileri taşıyor. 

Aynı lansman etkinliğinde Xiaomi, giyilebilir ürün yelpazesine eklenen üç yeni heyecan verici ürünü Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro ve Redmi Buds 5'i de tanıttı.

 

Çok yönlü Redmi Watch 4 ile görülecek ve sevilecek daha çok şey var 

Yeni Redmi Watch 4, daha tatmin edici bir akıllı saat deneyimi için kare şeklinde ultra büyük 1,97 inç AMOLED ekran içeriyor. Bu son sürüm aynı zamanda en büyük kare form faktörlü Redmi akıllı saat olarak öne çıkıyor ve tek bakışta daha kapsamlı bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Redmi Watch 4'ün zarif tasarımı alüminyum alaşımlı bir orta çerçeveyle tamamlanıyor ve kullanımı kolay paslanmaz çelik OTS döner kurma koluna sahip ilk Redmi akıllı saat olarak öne çıkıyor. Daha da fazla kolaylık için Redmi Watch 4, kayış değişimi için yepyeni hızlı serbest bırakma mekanizmasıyla birlikte geliyor.   

Redmi Watch 4, kalp atış hızı7 ve kan oksijen takibinde8 daha yüksek doğruluk için iyileştirilmiş 4 kanallı bir PPG sensörü içeriyor. Kullanıcılara, otomatik olarak tanınan altı aktivite de dahil olmak üzere 150'den fazla spor modu seçeneği sunuyor. Gelişmiş özellikler arasında kullanıcıların ellerini kaldırıp dokunarak aramaları yanıtlamasına olanak tanıyan Bluetooth® araması9 da yer alıyor. Gümüş Grisi veya Obsidyen Siyahı çerçeve ve uyumlu bir kayış ya da Pastel Moru, Koyu Camgöbeği veya Nane Yeşili renkli kayış seçenekleri10 bulunuyor. 

 

Redmi Buds 5 Pro ile gelişmiş ANC ve gerçekçi ses 

Redmi Buds 5 Pro, dahili sürükleyici ses ve gerçekçi ses için yeni modlarla daha ilgi çekici bir dinleme deneyimi sunuyor. Kulaklıklar ayrıca kablosuz kulaklık bağlantısı için önde gelen Bluetooth® codec'i olan LDAC11'i de destekliyor. 52dB'ye kadar aktif gürültü engelleme (ANC)12 özelliğine sahip Redmi Buds 5 Pro, üç ANC modu, bir Yapay Zeka uyarlanabilir modu ve üç ek şeffaflık modu seçeneği sunarak kullanıcıların farklı senaryolarda daha rahat dinleme deneyimleri için modlar arasında akıllıca geçiş yapmalarına yardımcı oluyor.13 Kullanıcılar ayrıca beş farklı EQ profili ile ses deneyimlerini kişiselleştirebiliyor. Redmi Buds 5 Pro, ergonomik kılıfıyla eşleştirildiğinde 10 saate kadar kesintisiz dinleme ve 38 saate kadar kesintisiz kullanım desteği sunuyor.14 Redmi Buds 5 Pro, Gece Yarısı Siyahı, Ay Işığı Beyazı ve Aurora Moru renk seçenekleriyle sunuluyor.

Redmi Buds 5 ile gelişmiş ses deneyimi 

Gelişmiş ses deneyimi sağlamak için tasarlanan Redmi Buds 5, çok çeşitli arka plan gürültüsünü kapsayan üç mod ile 46dB'ye kadar ANC özelliği içeriyor. Ayrıca, üç şeffaflık modu15 kullanıcıların istediklerini daha fazla, istemediklerini ise daha az duymalarını sağlıyor. Redmi Buds 5, şarj kutusu ile eşleştirildiğinde 10 saate kadar kesintisiz dinlemeyi ve 40 saate kadar kullanımı destekliyor.14 Kulaklıkların Siyah, Beyaz veya Gök Mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Kılıf, mat bir dış yüzeye ve çekici ışık şeridi tasarımına sahip parlak bir iç kısımla öne çıkıyor.

Redmi Buds 5 serisi, çeşitli akıllı telefon markalarıyla uyumlu olan Xiaomi Earbuds uygulamasının kullanımını destekliyor. Bu uygulama ile kişiselleştirilmiş gürültü engelleme, akıllı ortam uyarlamalı gürültü engelleme, özelleştirilmiş EQ ayarı ve yerleşik sürükleyici ses gibi genişletilmiş işlevler deneyimlenebiliyor.16

 

Fiyat ve bulunabilirlik17

Redmi Note 13 Pro 5G modeli Gece Yarısı Siyahı, Okyanus Mavisi ve Aurora Moru renk seçenekleriyle 12GB + 512GB varyantı 21.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla 25 Ocak itibariyle satışa sunulacak.

Redmi Note 13 Pro modeli Gece Yarısı Siyahı, Lavanta Moru ve Orman Yeşili renk seçenekleriyle 8GB + 256GB varyantı 16.499 TL, 12GB + 512GB varyantı ise 18.499 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla 25 Ocak itibariyle satışa sunulacak.

Redmi Note 13 Pro+ 5G modeli Gece Yarısı Siyahı, Ay Işığı Beyazı ve Aurora Moru renk seçenekleriyle 12GB + 512GB varyantı 24.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla 10 Şubat itibariyle satışa sunulacak.

Redmi Note 13, Gece Yarısı Siyahı, Nane Yeşili, Buz Mavisi ve Okyanus Mavisi renk seçenekleriyle 8GB + 256GB varyantı 11.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla 10 Şubat itibariyle satışa sunulacak.

Redmi Watch 4, Gümüş Grisi, Obsidyen Siyahı ve uyumlu kayış seçenekleriyle 3.299 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla bugün itibariyle satışa sunuldu.

Redmi Buds 5 Pro, Gece Siyahı, Ay Işığı Beyazı ve Mor renk seçenekleriyle 1.949 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla bugün itibariyle satışa sunuldu.

Redmi Buds 5, Siyah, Beyaz ve Gök Mavisi renk seçenekleriyle 1.099 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla bugün itibariyle satışa sunuldu.

 

Ürün görselleri için: Redmi Note 13 SerisiRedmi Watch 4Redmi Buds 5 ProRedmi Buds 5.

 

Redmi Note 13 Serisi Özelliklerine Hızlı Bakış

 

Pro Modelleri:

 

Redmi Note 13 Pro+ 5G

Redmi Note 13 Pro 5G

Redmi Note 13 Pro

Tasarım

• Renkler: Gece Yarısı Siyahı, Ay Işığı Beyazı, Aurora Moru

• Ölçüler: 161,4 mm x 74,2 mm x 8,9 mm19

• Ağırlık: 204,5 g19

• IP682

• Renkler: Gece Yarısı Siyahı, Okyanus Mavisi, Aurora Moru

• Ölçüler: 161,15 mm x 74,24 mm x 7,98 mm19

• Ağırlık: 187 g19

• IP543

• Renkler: Gece Yarısı Siyahı, Lavanta Moru, Orman Yeşili

• Ölçüler: 161,1 mm x 74,95 mm x 7,98 mm19

• Ağırlık: 188 g19

• IP543

Kamera

• 200MP ana kamera 

  - f/1.65 

  - OIS 

• 8MP ultra geniş açılı kamera

  - f/2.2

• 2MP Makro kamera

  - f/2.4

• 16MP ön kamera

• 200MP ana kamera 

  - f/1.65 

  - OIS 

• 8MP ultra geniş açılı kamera

  - f/2.2

• 2MP Makro kamera

  - f/2.4

• 16MP ön kamera

• 200MP ana kamera 

  - f/1.65

  - OIS

• 8MP ultra geniş açılı kamera

  - f/2.2

• 2MP Makro kamera

  - f/2.4

• 16MP ön kamera

Ekran 

• 6,67 inç CrystalRes AMOLED ekran

  - Yenileme hızı: 120 Hz’e kadar

  - Parlaklık: 1800 nit tepe parlaklık 

  - Çözünürlük: 2712 x 1220 (1.5K çözünürlük) 

  - Corning® Gorilla® Glass Victus®

  - Dolby Vision® desteği

  - TÜV Rheinland sertifikasyonları: Sirkadiyen Dostu, Titreşimsiz, Düşük Mavi Işık

• 6,67 inç CrystalRes AMOLED ekran

  - Yenileme hızı: 120 Hz’e kadar 

  - Parlaklık: 1800 nit tepe parlaklık

  - Çözünürlük: 2712 x 1220 (1.5K çözünürlük) 

- Corning® Gorilla® Glass Victus®

  - Dolby Vision® desteği

  - TÜV Rheinland sertifikasyonları: Sirkadiyen Dostu, Titreşimsiz, Düşük Mavi Işık

• 6,67 inç AMOLED ekran

  - Yenileme hızı: 120 Hz’e kadar

  - Parlaklık: 1300 nit tepe parlaklık

  - Çözünürlük: 2400 x 1080

  - Corning® Gorilla® Glass 5

  - TÜV Rheinland sertifikasyonları: Sirkadiyen Dostu, Titreşimsiz, Düşük Mavi Işık

Performans

• MediaTek Dimensity 7200-Ultra

  - 4nm üretim süreci

  - İşlemci: 2.8 Ghz’ye kadar 8 çekirdekli işlemci

• LPDDR5 + UFS3.1 

- 8GB+256GB, 12GB+512GB20

• Snapdragon® 7s Gen 2

  - 4nm üretim süreci

  - İşlemci: 2.4 Ghz’ye kadar 8 çekirdekli işlemci

• LPDDR4X + UFS 2.2

  - 8GB+256GB, 12GB+512GB20

• MediaTek Helio G99-Ultra

  - 6nm üretim süreci

  - İşlemci: 2.2 Ghz’ye kadar 8 çekirdekli işlemci

• LPDDR4X + UFS 2.2 

  - 8GB+256GB, 12GB+512GB20

  - 1 TB’a21 kadar genişletilebilir depolama

Pil ve Şarj

• 5.000 mAh (tip) pil5 

• 120W HyperCharge

• 120W kutuya dahil şarj cihazı4

• USB-C

• 5.100 mAh (tip) pil5 

• 67W turbo şarj

• 67W kutuya dahil şarj cihazı4

• USB-C

• 5.000 mAh (tip) pil5 

• 67W turbo şarj

• 67W kutuya dahil şarj cihazı4

• USB-C

Ses 

• Çift hoparlör 

• Dolby Atmos®

• 3.5 mm kulaklık jakı

• Çift hoparlör 

• Dolby Atmos®

• 3.5 mm kulaklık jakı

• Çift hoparlör 

• Dolby Atmos®

Güvenlik

• Ekran içi parmak izi sensörü 

• AI Yüz Kilidi Açma

• Ekran içi parmak izi sensörü 

• AI Yüz Kilidi Açma

• Ekran içi parmak izi sensörü 

• AI Yüz Kilidi Açma

Bağlantı özellikleri

• Çift SIM (nano SIM + nano SIM veya nano SIM + eSIM)

• Wi-Fi 6

• Bluetooth 5.3

• NFC desteği

• IR Blaster 

• Frekanslar

   - 2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz 

   - 3G: WCDMA:1/2/4/5/6/8/19 

   - 4G: LTE FDD:1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/32/66 

   - 4G: LTE TDD:38/40/41 

   - 5G: n1/3/5/7/8/20/28/38/40/41/66/77/78

• Çift SIM (nano SIM + nano SIM veya nano SIM + eSIM)

• Wi-Fi 2.4GHz, 5GHz 

• Bluetooth 5.2

• NFC desteği

• IR Blaster 

• Frekanslar

  - 2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz 

  - 3G: WCDMA:1/2/4/5/6/8/19 

  - 4G: LTE FDD:1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/32/66 

  - 4G: LTE TDD:38/40/41 

  - 5G: n1/3/5/7/8/20/28/38/40/41/66/77/78

• SIM 1 + Hibrit (SIM veya microSD) 

• Wi-Fi 2.4GHz, 5GHz 

• Bluetooth 5.2

• NFC desteği

• IR Blaster 

• Frekanslar

- 2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz 

- 3G: WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19

- 4G: LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/66 

- 4G: LTE TDD: 38/40/41

 

 

 

 

Temel model:

 

Redmi Note 13

Tasarım

• Renkler: Gece Yarısı Siyahı, Nane Yeşili, Buz Mavisi, Okyanus Gün Batımı18

• Ölçüler: 162,24 mm x 75,55 mm x 7,97 mm19

• Ağırlık: 188,5 g19

• IP543

Kamera

• 108MP ana kamera 

  - f/1.75

• 8MP ultra geniş açılı kamera

  - f/2.2

• 2MP Makro kamera

  - f/2.4

16MP ön kamera

Ekran 

• 6,67 inç AMOLED ekran

  - Yenileme hızı: 120 Hz’e kadar

  - Parlaklık: 1800 nit tepe parlaklık 

  - Kontrast oranı: 5.000.000:1

  - Çözünürlük: 2400 x 1080

  - Corning® Gorilla® Glass 3 

  - TÜV Rheinland sertifikasyonları: Sirkadiyen Dostu, Titreşimsiz, Düşük Mavi Işık

Performans

• Snapdragon® 685

  - 6nm üretim süreci

  - İşlemci: 2.8 Ghz’ye kadar 8 çekirdekli işlemci 

• LPDDR4X + UFS 2.2 

  - 6GB+128GB, 8GB+128GB, 8GB+256GB20

  - 1 TB’a21 kadar genişletilebilir depolama

Pil ve Şarj

• 5.000 mAh (tip) pil5

• 33W hızlı şarj

• 33W kutuya dahil şarj cihazı4

• USB-C

Ses 

• 3.5 mm kulaklık jakı

• Çift hoparlör 

• Dolby Atmos®

Güvenlik

• Ekran içi parmak izi sensörü 

• AI Yüz Kilidi Açma

Bağlantı özellikleri

• SIM 1 + Hibrit (SIM veya microSD)

• Wi-Fi 2.4GHz, 5GHz 

• Bluetooth 5.1

• NFC desteği22

• IR Blaster 

• Frekanslar

  - 2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz 

  - 3G: WCDMA: 1/2/4/5/6/8/1923

  - 4G: LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/6623

  - 4G: LTE TDD: 38/40/41

 

Sorumluluk Reddi

1 Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro ve Redmi Note 13'te bulunan ekran içi parmak izi sensörü.

2  IP68 toz ve su geçirmezlik özelliğine sahip cihazın, normal kullanım koşullarına karşılık gelmeyen belirli laboratuvar koşulları altında suya ve toza karşı dayanıklı olduğu onaylanmıştır. Garanti, test koşulları dışındaki koşullardan kaynaklanan sıvı hasarlarını kapsamaz. Daha fazla bilgi için lütfen Xiaomi'nin resmi web sitesine bakın. 

3  IP54'e sahip cihaz, normal kullanım koşullarına karşılık gelmeyen belirli laboratuvar koşulları altında toza ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olacak şekilde test edilmiştir. Garanti, test koşulları dışındaki koşullardan kaynaklanan sıvı hasarlarını kapsamaz. Daha fazla bilgi için lütfen Xiaomi'nin resmi web sitesine bakın.

Kutuya şarj cihazının dahil olup olmayacağı pazarlara göre değişiklik gösterebilir.

 mAh cinsinden değer, pil kapasitesinin tipik değerini ifade eder.

6 Xiaomi Dahili Laboratuvarlarından alınan veriler. Gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir.

Cihaz açılmasının ardından tüm gün kalp atış hızı izleme için gün boyunca belirli bir sıklıkta izleme yapacaktır. İzleme sıklığı ve prensibi hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen uygulamada yer alan açıklamaya bakın.

Bu ürün ve özellikleri tıbbi amaçlara yönelik olarak herhangi bir hastalığı tahmin etmek, teşhis etmek, önlemek veya tedavi etmek için tasarlanmamıştır.

 Saat, akıllı telefonun Bluetooth® özelliğine bağlı tutulmalıdır. Üçüncü taraf uygulamalardan gelen sesli aramalar şu anda desteklenmemektedir.

10 Kayışların rengi farklı pazarlara göre değişiklik gösterebilir.

11 LDAC'nin uyumlu AndroidTM OS akıllı telefonlarda doğru bit hızı seçimi ile etkinleştirildiğinden ve sürükleyici sesin kapalı olduğundan emin olun. LDAC ses codec'i ve sürükleyici ses kullanımı birbirini dışlamaktadır.

12 Aktif gürültü engelleme test verileri Çin Ulusal Metroloji Enstitüsü tarafından sağlanmıştır. Ürün, belirli bir frekans aralığında aynı anda olmamak üzere 52dB ANC derinliğine ve belirli bir derinlik aralığında 4kHz'e ulaşır. Testler ayrı ayrı gerçekleştirilmiştir. Gerçek sonuçlar kullanıma göre değişiklik gösterebilir.

13 ANC ve şeffaflık modu ayarları yalnızca Xiaomi Earbuds uygulamasında mevcuttur.

14 Pil seviyesi %100, kulaklıkların ses seviyesi %50'ye ayarlı, Bluetooth kodlama modu AAC ve ANC özelliği, şeffaflık modu ve sürükleyici ses kapalı şekilde. Üretici tarafından gerçekleştirilen pil ömrü testi; test verileri gerçek hayat senaryolarının simülasyonuna dayalıdır. Gerçek sonuçlar ürün yazılımı güncellemelerine, kullanım koşullarına, şarj seviyesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebilir.

15 Çin Ulusal Metroloji Enstitüsü tarafından sağlanan gürültü giderme derinlik testi verileri. Ürün sadece belirli bir frekans aralığında 46dB ANC derinliğine ulaşır. Gerçek sonuçlar kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

16 İşlevler Redmi Buds 5 Serisinin farklı modelleri için değişiklik gösterebilir. Desteklenen işlevler için lütfen belirli kulaklık modeline bakın. Android 6.0 ve sonraki sürüm kullanıcıları uygulamaya Google Play'den erişebilir. iOS 14.0 ve sonraki sürüm kullanıcıları uygulamaya iOS App Store'dan erişebilir. Android ve iOS cihazlar için lütfen uygulamayı sırasıyla 1.16.0i ve 1.6.0 sürümlerine güncelleyin. Xiaomi/Redmi/POCO akıllı telefon/tablet modelleri Bluetooth® ayarlarında  yukarıdaki işlevlerden yalnızca bazılarını destekleyebilir. Ayrıntılar için lütfen gerçek ürüne bakın.

17  Pazarlara göre fiyatlar KDV, vergiler ve diğer faktörler nedeniyle değişiklik gösterebilir. 

18 Belirli renk seçenekleri pazarlara göre değişiklik gösterebilir.

19 Ürünler arasındaki gerçek ölçümler farklılık gösterebilir. Tüm özellikler gerçek ürüne bağlıdır.

20 Kullanılabilir depolama alanı ve bellek, cihaza önceden yüklenmiş işletim sistemi ve yazılımın depolanması nedeniyle toplam bellekten daha azdır.

21 Bellek kartlarının gerçek desteği ve uyumluluğu üreticiler arasında farklılık gösterebilir.

22 NFC kullanılabilirliği pazarlara göre değişiklik gösterebilir. 

23 Belirli frekansların kullanılabilirliği pazarlara göre değişiklik gösterebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER