Eski Başkandan dikkat çeken açıklama! Bu stat inşaatı ne zaman bitecek?

AK Partiden seçildikten sonra Turgutlu'da yaptığı hizmetlerle iz bırakan eski belediye başkanı ve son seçimlerde partisinin aday göstermemesinden sonra Büyük Birlik Partisinden Belediye Başkanlığına aday olup, seçimlerde başarı gösteremeyip seçilemeyen Mustafa Serhat Orhan bugün sosyal medya sayfasından açıklama yaptı. Stadyum inşaatının yarım kalmasına dikkat çeken Orhan sözlerine şöyle devam etti.

Manisa Son Haber
Eski Başkandan dikkat çeken açıklama! Bu stat inşaatı ne zaman bitecek?

"Devletimizin ve Turgutlu Belediyesinin kasasından tek kuruş harcamadan şehrimize kazandırdığımız stadyum artık bitsin, yetkilileri göreve davet ediyorum!
Gayretlerimizle 2012 yılında protokolünü imzalayarak hiç vakit kaybetmeden çalışmalarına başladığımız stadyumun bu kadar zaman içinde tamamlanmaması hem bizleri hem de Turgutlusporlu taraftarlarımızı üzmektedir. 


Turgutlusporumuzun pazar günü final maçını kazanacağına tüm kalbimizle inanıyor, artık maçlarımızı yeni stadımızda oynamak istiyoruz."


Orhan'ın bu açıklaması kısa sürede ilçede gündem oldu. Turgutluspor 'un galibiyeti sonrası taraftar ilçede meydan ve caddelerde tezahüratlarla sevinci coşkuyu zirveye taşıdı. Bu ortamda gelen Orhan'ın açıklaması taraftarlar arasında da büyük destek buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER