Onların Yaşama Sevinçleri Turgutluspor! Başkandan Jest Geldi !

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan engelliler için Turgutluspor aşkı ve sevgisi onlara yaşama sevinci oluyor.

Manisa Son Haber
Onların Yaşama Sevinçleri Turgutluspor! Başkandan Jest Geldi !

Bedensel engelli 34 yaşındaki Uğur Öztürk ve 28 yaşındaki down sendromlu Ümit Akkuş  için Turgutluspor hayatlarında bir tutkuya dönüşmüş durumda. Turgutluspor'un her antremanına gidip izleyen, maçlarını takip eden bu ikili ilçede de Turgutluspor'a olan sevgileriyle biliniyor.
Turgutluspor'un son dönemde elde ettiği başarılar da bu ikiliyi oldukça sevindiriyor. Gün boyunca arkadaş sohbetlerinde ve internet üzerinde Turgutluspor'u gündemin ilk maddesi yapan bu fanatik Turgutlusporlulara bir jest geldi.


Turgutlu ilçesinin insana dokunan her noktasında var olan, halkın sevgilisi başkan Hasan Hüseyin Coşkun, Ümit ve Uğur ikilisini sevindirdi.
Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı, Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği Başkan yardımcısı ve Turgutluspor'un basın sözcülüğü görevlerini de büyük bir sevgi ve itina ile yaparak, Turgutlu halkının takdiri kazanan başkan Coşkun, Akkuş ve Öztürk'e Turgutluspor'un yeni sezonda maçlarda kullanacağı formalarını hediye etti. Formaların arkalarında kendi isimlerininde yazıldığını gören Turgutluspor sevdalısı engelliler bu jest karşısında çok mutlu oldular.


Başkan Coşkun " Bu kardeşlerimizin ilçemizde Turgutluspor'a olan sevgileri, tutkuları herkesçe biliniyor. Onlar için Turgutluspor yaşamlarının çok önemli bir yerinde mihenk taşı olmuş durumda, Turgutlusporumuzun bu fanatik taraftarlarına ben de forma hediye ederek onları sevindirmek istedim, Turgutluspor herkesin yüzünü güldürmeye devam edecek" dedi.
Öztürk ve Akkuş da Başkan Coşkun'a formalar için teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER