Yasak başladı, kahvemi kapatıyorum, yarın sabah işsiz bir adam olarak uyanıp, evime nasıl ekmek götüreceğim diye düşüneceğim

Pandemi salgını nedeniyle cumu günü akşam saat 20.00 da kahvehane, restorant, lokanta ve cafelere gelen kapatılma yasağı geldiği saatte işyerini kapatan Turgutlu Kahveciler Odası Başkanı Cenk Vatansever Manisa SON Haber kameralarına konuştu.

Pandemi salgını nedeniyle yasaklamaların ilk önce kahvehane ve benzer işyerlerinden başlatıldığını hatırlatan başkan Vatansever “ devlet büyüklerimiz ve siyasiler bir gün gelip, nasıl geçiniyorsunuz demediler, benim kiram var, lig maçları için abonelğim var. Pandemi devam ederken “ne sorununuz var?” diye gelip kimseler sormadı, pandemiden sonra kaç kişi gelip, ne oldu , nasıl yaptınız, sorunlarınız nedir diye soran olacak mı?

Şu an yasaklar başladı ve ben işte bakın işyerimi kapatıyorum. Yasalara uymak zorundayız, ancak esnaflarımıza bu kısıtlamalar sürecinde bir destek verilmedi. Ben oda başkanı olarak üyelerimin sorularına cevap veremez hale geldim. Yarın sabah uyandığımda işsiz bir adam olacağım, akşam eve ekmek nasıl götüreceğim onu düşünmeye başlayacağım. Allah bizlere yardımcı olsun, dileğim bu zor günler, bu pandemi inşaallah bir an önce sona erer, zira esnafın durumu çok zorlaştı” dedi.

HABER ALİ ATAN

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2020, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER