Turgutlulu Muhtar " Cengiz Ergün cebine koyduğu kağıdı cebinde mi unuttu?"

Manisa'nın Turgutlu ilçesi Selvilitepe Muhtarı Sait Kaya randevu almak ve görüşmek için yaptığı çabaları boşuna çıkınca, Manisa Son Haber'den Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e seslendi.
Seçim öncesi Mahallesinin Tepe Sokak, Irmak Sokak, Irlamaz Yolu Caddesi ve Akıncılar Sokak Alt Yapı Sorunu olduğunu Cengiz Ergün'e  Karadenizliler Derneğini ziyareti sırasında ilettiğini ve bunları bir kağıda yazdığını belirten Muhtar Kaya " Cengiz Ergün eline verdiğim kağıdı ceket cebine koydu ve söz verdi. Seçimden bugüne kadar arayıp sormadı. Bu sokaklarımızda alt yapı ve üst yapı yok, vatandaşlarımızdan sürekli tepki alıyorum. Başkan cebine soktuğu kağıdı cebinde mi unuttu?" diye sordu.
Başkan Cengiz Ergün'e yaptığı üst geçit için ayrıca teşekkür eden muhtar randevu taleplerine karşılık alamayınca, mevsim şartlarının da oluşmasını fırsata dönüştürerek seslendi." Cengiz başkanım biz mahalle olarak size çok destek verdik, siz de bize verdiğiniz sözü yerine getirerek yardımcı olun"
Selvilitepe Mahallesi sakinleri de yollarının çok kötü olduğunu, bu sokaklardaki alt yapı çalışmaları olmadığı için mağdur olduklarını söyleyerek, "araçlarımızla bile giderken zorlanıyoruz, Cengiz Ergün bu sokaklar için muhtara söz verdi deniliyor, bu sözü lütfen tutsun" diye seslendiler.
HABER/ALİ ATAN/TURGUTLU-MANİSA SON HABER

YORUM EKLE