Dedesinin Yüzüğüyle Dünya Evine Girdi

İzmir’in Foça İlçesi’nin sevilen esnaflarından (Palmiye) kafe işletmecisi Faik Erdik – Münevver Erdik çiftinin oğlu Yılmaz Erdik ile Orhan Semra Arslan çiftinin kızı Tuğçe Arslan muhteşem bir düğünle evlendi.

Dedesinin Yüzüğüyle Dünya Evine Girdi

Bir davetlinin damada kendisine 30 yıl önce takılan dedesine ait yüzüğü  takması  hem gelin damadı hemde davetlileri hüzünlendirip gözyaşı döktürdü.

YILMAZ ERDİK’İN EMANETİNİ YILMAZ ERDİK’E  İADE ZAMANIDIR

 Maden Mühendis adayı Yılmaz Erdik ile Sivil Havacılık İşletme mezunu Tuğçe Arslan’ın düğünü davetlillerin çokluğu nedeniyle Foçaya 10 kilometre mesafedeki Bueno Beach Clup’te yapıldı.  Nikahlarını Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz mekanın iskelesinde romantik bir ortamda, konukların alkış ve şahitlikleri ile birlikte kıydı.

Bin’i aşkın konuk latin danslarıyla başlayan, rumeli, roman, Ege müzikleri ve güncel dans parçaları ile süren düğünün takı töreni sırasında sıradışı durum yaşandı. Foçalı olup, Ege’deki çeşitli takımlarda yıllarca profesyonel futbol oynayan Necati Vural, damadın babaannesi Gülseren Erdik’i de yanına alarak piste geldi. Yılmaz Erdik’in dedesi  (aynı adlı) Yılmaz Erdik’in 35 yıl kadar önce vefat ettiğini, vefatından 5 yıl sonra kendisinin düğün töreninde ona ait yüzüğü babaanne Gülseren Erdik’in gözyaşları ile kendisine taktığını anlattı.  Artık emaneti Yılmaz Erdik’e iade etme zamanının geldiğini belirten Necati Vural; “Ben şimdi çok mutluyum. 30 yıl sonra o yüzüğü küçük Yılmaz’a takıyorum” diyerek  yüzüğü gözyaşlarını tutamayan damada taktı. Damadın gözyaşlarıyla gelin ve ailelerle birlikte konuklardan bazılarının da  duygulandığı, alkışlara gözyaşlarının karıştığı görüldü.

Takı töreninin ardından düğün geç saatlere kadar neşe içinde devam etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2019, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER