Demircili ailenin ocağına ateş düştü

Muğla'da Milas –Bodrum kara yolunda meydana gelen trafik kazasında Demircili ailenin ocağına ateş düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı.

Demircili ailenin ocağına ateş düştü
 Edinilen bilgilere göre Bodrum Koru Sanayi sitesi yakınlarında 44 yaşındaki Abdullah Köse’nin kullandığı 48 GB 715 plakalı otomobil henüz öğrenilemeyen bir sebeple sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye kurtarma ekipleri yaralıları sıkıştıkları otomobilden çıkarıp 112 sağlık ekipleriyle 75. yıl Milas Devlet Hastanesi ve Özel İzan Sağlık Hastanesine sevk etti. Hastanede yaralı olarak kurtarılan anne Dilara Köse yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. 7 yaşındaki Mustafa Bulut Köse ise ilk müdahalesinin ardından Aydın’daki bir başka hastaneye sevk edildi. Baba Abdullah Köse’nin ise halen tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Abdullah Köse'nin Demirci ilçesine bağlı Boyacık Mahallesinden olduğu, Milas havaalanında çalıştığı ve Dilara Köse ile ikinci evliliğini yaptığı, ölen eşinin Milaslı olduğu  da öğrenildi.





Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 20:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER