Müşterilerimiz esas işimiz dışında her şeyi istiyorlar

Müşterilerimiz seks dışında bizden her şey istiyorlar diyen, İngiltere’de yaşayan seks işçileri arasında ,Cambridge ‘de yapılan kendilerine yönelik bir ankette ifade edilen bir gerçekleri açıklayan dünyanın en eski mesleğini yapanlar, anketçilere anlattıklarıyla, bunun dışında çok enteresan sonuçları da ortaya çıkardılar.

Müşterilerimiz esas işimiz dışında her şeyi istiyorlar

Toplumun ve yaşadığımız kentlerin bir gerçeği seks işçileri. İnsanların görünmeyen yüzleriyle karşılaşan, normal hayatları dışında özelliklerine şahit oldukları, çoğu anlamsız ve ilginç halleri görenler yine seks işçileri. Toplumun içinde her türden insan var sözünü doğrulayan bu sonuçları okuyunca sizlerde inanamayacaksınız.İnsanların fantezilerinin giderek değiştiği ve 'toplumsal norm' olarak kabul gören seks anlayışının yerini birbirinden ilginç taleplerin aldığı görüldü.

Ankete katılan seks işçilerinden birinin anlattığı hikayeye göre müşterilerinden biri seks yapmak yerine kadından, testislerine tekme atmasını istedi.

Jessy isimli seks işçisi "En son başıma şöyle ilginç bir olay geldi. Müşteri olarak tanıştığım adamlardan biri arabamla onun arabasını takip ederek onu yakalamamı, sonra arabadan inerek testislerine tekme atıp arabayla gaza basıp gitmemi söyledi. Bunun karşılığında 80 Sterlin para teklif etti" dedi.

Bir başka fantezide ise yaşı büyükçe bir müşterinin ondan robot gibi hareket etmesini istediğini söyleyen Jessy, adamın onu uzaktan kumandayla kontrol ediyormuş gibi yaptığını söyledi.

Ankete katılan seks işçileri müşterilerin çoğunun seks yerine sohbet için para ödediğini ve bunun bir şehir efsanesi olmadığını vurguluyor.

En yaygın talepler arasında ise 'tecavüz' fantezisi ve kamusal alanlarda seks olduğu belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2019, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER