Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’dan Engelliler Haftası mesajı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Akhisar’da engelleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’dan Engelliler Haftası mesajı

Her bireyin bir engelli adayı olduğuna dikkat çeken Başkan Dutlulu, “Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi medeni toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli kardeşlerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir. Yürekleri sevgi ile dolu olan tüm arkadaşlarımı kucaklıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

GÖREVE GELDİĞİMİZ İLK MECLİSTE ENGELLİ KOMİSYONU KURDUK

31 Mart yerel seçimleri ardından mazbatasını alarak göreve başlayan ve ilk mecliste Sosyal Hizmetler ve Engelliler Komisyonu kurduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Belediye olarak üzerimize düşen tüm görevleri sonuna kadar yerine getireceğiz. Unutulmamalıdır ki; hepimiz birer engelli adayıyız. Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kutluyor aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER