Esnafa Müjde! Borçlar ertelenecek

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, korona virüs nedeniyle vatandaşların belediyeye olan kira borçlarını ertelediğini açıkladı.

Manisa Son Haber
Esnafa Müjde! Borçlar ertelenecek
selcuk

Akhisar Belediyesi encümen toplantısının ardından sosyal medya hesapları üzerinden duyuru geçen Başkan Besim Dutlulu, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile işyerleri kapatılan, Akhisar Belediyesi kiracılarından Nisan ayı kiralarını almayacaklarını açıkladı. Bunun yanı sıra İçişleri Bakanlığı genelgesi ile işyerleri kapatılmayan fakat işleri iyi olmayan diğer kiracılarının da Nisan ayı ödemelerini ertelediğini belirtti.

“ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ!”

‘Bu zor dönemde esnafımızın ekonomik olarak ayakta kalabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız’ diyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını sebebiyle İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile işyerleri kapatılan, belediyemizin kiracılarından Nisan ayı kiralarını almıyoruz.

Bunun yanı sıra, sektörel sıkıntılar sebebiyle ödeme güçlüğü çeken diğer kiracılarımızın da Nisan ayı ödemelerini erteliyoruz. Halkımıza saygıyla duyurulur.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER