Jandarma Timleri Kaçak içki baskını yaptığı bağ evinde onlarca silah buldu

Kaçak içki üretimi ve onların üzerine yapıştırılan sahte marka bandrolleriyle ilgili mücadelelerine hız kesmeden sürdüren Manisa Jandarma Alay Komutanlığı Merkez KOM Şube Müdürlüğü ve Şehzadeler ilçe jandarma birimlerinin ortaklaşa olarak Veziroğlu mahallesindeki bir bağ evine düzenlediği operasyonda şoka uğradı.

Manisa Son Haber
Jandarma Timleri Kaçak içki baskını yaptığı bağ evinde onlarca silah buldu

Jandarma timleri kaçak içki için girdikleri bağ evinin her zulasında onlarca silah, silahlara ait mermiler ele geçirdi. Bir kişi gözaltına alınarak olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BİR TAŞTA İKİ KUŞ VURMAK BUNA DENİR 

Jandarma Kom Şubesi Timleri, Manisa Şehzadeler ilçesine bağlı Veziroğlu mahallesinde O.Z, isimli kişinin kendisine ait bağ evinde kaçak içki ürettiği ihbarını aldılar. Timler, Manisa 2 nci Sulh Ceza hakimliğinden  alınan arama kararı ile sabah saat 10:00’da Bağ evine yaptıkları operasyonda 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununun 3/18 Maddesine muhalefet olayı (Ambalajlarında bandrol, etiket,  hologram, pul, damga veya benzeri işaret bulunmayan yada taklit veya yanıltıcı bandrol, etiket, hologram, pul, damga veya benzeri işaretleri taşıyan kaçak olarak üretilmiş içkileri belirledi.
   Jandarma Timleri bağ evinde sahte TAPDK bandrollü 42 şişe 70 cc lik viski, 13 şişe 70 cc lik rakı, 5 şişe 1,75 litrelik voltka, 20 litre şarap ele geçirdi.

BAĞ EVİNİN ZULALARINDAN ONLARCA SİLAH ÇIKTI    

Jandarma timleri kaçak içki operasyonu için geldikleri bağ evinde büyük bir gizlilikle zulalanmış 3 adet kurusıkıdan dönme tabanca, 7 adet faturasız kuru sıkı tabanca, 1 adet namlusu kesilmiş av tüfeği, 8 adet kuru sıkı tabanca parçası ve 3 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği ele geçirdi. 
Kaçak içki ve silahlarla ilgili olarak bağ evi sahibi O.Z, Suç konusu ele geçen malzemeler birlikte göz altına alınarak hakkında düzenlenen evraklarla sevk edildiği Cumhuriyet Savcılığınca ifadesinin ardından hakkında dava açılmak üzere serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2020, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER