Jandarma'dan Kaçak İçki Operasyonu! 2 Kişi Gözaltına Alındı

Manisa'nın Salihli İlçesinde kaçak içki imalatına savaş açan jandarma yaptığı operasyonla litrelerce kaçak üretilmiş içkiye ve içki yapımında kullanılan malzemelere el koydu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Yapılan açıklama şöyle ;

Manisa Son Haber
Jandarma'dan Kaçak İçki Operasyonu! 2 Kişi Gözaltına Alındı
selcuk

Salihli ilçesi Durasıllı ve Yeşilkavak Mahallerinde 23.10.2020 günü saat:11:00 sıralarında "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet "olayı meydana gelmiştir.

Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Manisa Kaçakçılık Organize Şube Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortaklaşa operasyon sonucunda A.S (Erkek 1959 Salihli d.lu) , N.A (Erkek 1964 Uşak d.lu)  isimli şahısların kaçak alkol ürettiği duyumu alınmış ve şahısların ikametgahı ve eklentilerinde yapılan aramalarda alkollü içki olduğu değerlendirilen bidonlara konulmuş 100 kg kaçak rakı, 1200 lt şarap ve 405 lt etil alkol ve kaçak alkol üretimi için gerekli materyaller ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısından alınan talimat ile olay ile ilgili soruşturmaya başlanılmış olup, ele geçirilen malzemelerin numuneleri alınarak etil alkol Gümrük Muhafaza Müdürlüğüne diğer malzemeler ise şahıslara yedi emin olarak teslim edilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında adli soruşturma başlatılmıştır.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER