Karı koca kavgasına bıçak karışınca

Manisa’da karı koca arasında çıkan tartışmaya bıçakta karışınca eşini sırtından bıçaklayarak yaralayan şahıs bir süre sonra polise giderek teslim oldu.

Karı koca kavgasına bıçak karışınca

 Bugün saat 14:00 sularında Adakale Mahallesi’ne karı koca arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Edinilen bilgilere göre Ahmet F. ile eşi Hatice F. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle evi terk etmek isteyen Hatice F. eşi tarafından alıkonulmaya çalışıldı. Evden çıkmakta direten Hatice F. kendisine engel olmak isteyen eşi Ahmet F. tarafından sırtından ve kolundan bıçaklandı. Kavgayı gören komşular, olayı emniyet ekiplerine bildirildi.

Kanlar içerisinde yere yığılan Hatice F’ye ilk müdahaleyi olay yerine gelen polis ekipleri tampon yaparak sağladı. Ardından kavga mahaline gelen 112 sağlık ekipleri, kanamayı durdurmak için müdahalelerde bulundu ve yaralı kadını Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Öte yandan eşini bıçaklayan Ahmet F’nin ise olayın ardından Emniyete giderek teslim olduğu bildirildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER