Akarsu Eczanesi yeni işyerinde hizmet vermeye devam edecek

Manisa’nın Demirci ilçesinde 40 yıldır hizmet veren Akarsu Eczanesi yeni işyerine taşındı.

Akarsu Eczanesi yeni işyerinde hizmet vermeye devam edecek

Demirci ilçesinde Atıf Akın Caddesinde faaliyet gösteren Akarsu Eczanesi yeni adresi Akıncılar Mahallesi İmam Hatip Lisesi karşısında hizmet vermeye devam edecek.

AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ
Akarsu Eczanesi Akıncılar Mahallesi, İmam Hatip Lisesi Caddesi N0:11 adresinde 09 Mayıs 2019 Perşembe günü Saat 12.00 ‘da yapılacak açılış töreni ile hizmetlerine devam edecek.


Açılış töreni için davetiyeler dağıtılmaya başlandı. Açılış töreninin oldukça kalabalık olması bekleniyor. Abdullah Akarsu "Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun, Mübarek olsun. Açılış törenimize tüm sevenlerimizi ve hemşerilerimizi davet ediyorum" dedi.

AKARSU’YA PLAKET VERİLDİ


14 Mayıs  Bilimsel Eczacılığın 180. Yılı kutlamaları çerçevesinde,  Eczacılık mesleğinde 25., 40. ve 50. yılını dolduran eczacılar  için plaket töreni ve kokteyl düzenlendi. Manisa Eczacı Odası tarafından tertiplenen Manisa Büyük Saruhan Otel’deki bu törende, mesleğinde 40 yılını dolduran hemşerimiz Eczacı Akarsu ‘da Başkan Devrim Balı’nın elinden plaket aldı.

Manisa Son Haber yazı ailesi olarak Akarsu Eczanesinin yeni işyerinin hayırlı olmasını ve ilçemize uzun yıllar daha hizmet verirken, başarılar ve sağlıklar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER