Bayram öncesi mal canın yongası dedirten yangın! Demirci'de 2 ev alevlere teslim oldu !

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Küçükoba mahallesinde meydana gelen yangında iki ev alevlere teslim oldu.

Manisa Son Haber
Bayram öncesi mal canın yongası dedirten yangın! Demirci'de 2 ev alevlere teslim oldu !

Bugün saat 15.11 'de Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı Demirci İtfaiye Amirliğine gelen "Küçükoba Mahallesinde ev yangını var" ihbarı üzere ekipler harekete geçti. Yaklaşık 20 dakika sonra Küçükoba Mahallesine ulaşan ekipler bir evin yanmakta olduğunu ve yangının bitişiğinde bulunan diğer eve de sirayet etmiş olduğunu görüp acilen müdahaleye geçti. Yapılan sulu soğutma çalışması ve ekiplerin yangının bitişiğinde bulunan başka evlere de sirayet etmemesi için gösterdiği çaba ile yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.


Yangın mahallinde yapılan inceleme ve kontroller sırasında görgü tanıklarının ifadelerine de başvuruldu. 
Yangının çıktığı saatte 90 yaşında olduğu öğrenilen Selvet Dönmez isimli yaşlı kadının evde tek başına iken yangın çıkan evde mahsur kaldığı ve etrafta bulunan mahalle sakinlerince yanan evden dışarı çıkarılarak evden uzaklaştırıldığı öğrenildi.


İtfaiye Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekibi yangın mahallinde titiz bir çalışma yaparak yangının çıkış sebebi ve diğer detaylarla ilgili araştırma yaptı.
Yangının çıktığı evin Mehmet Dönmez'e ait olduğu ve yanmaya elverişli ahşap malzemeden yapılmış bitişikte yangının sirayet edip zarar verdiği evin de oğul Muharrem Dönmez'e ait içinde yaşadığı evler olduğu tespit edildi.


Yangında can kaybı ve yaralı bulunmazken, yangından dolayı evlerin her ikisinde de büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının çıkış sebebi konusunda teknik inceleme ve yangınla ilgili Demirci İlçe Jandarma Komutanlığınca soruşturma başlatıldı.

HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2020, 23:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER