Demirci 'de Rüzgarlı Havada Çıkan Yangın İtfaiyeyi Teyakkuza Geçirdi

Manisa'nın Demirci ilçesinde meydana gelen yangında bir apartmanın üst katında bulunan ardiye deposu tamamen yanarak kulanılamaz hale geldi.

Demirci ilçesi merkez Fatih Mahallesi Saha Sokak No:5 adresinde bulunan Nazar Apartmanının en üst katında dairelerde yaşayanların depo ve ardiye olarak kullandıkları yerde henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yangın rüzgarlı havanın etkisiyle büyüyerek üst kat çatısını tamamen yakarak  çökmesine ve içerdeki eşyaların da yanarak kullanılamaz hale gelmesine sebep oldu.
Nazar Apartmanı üst katta meydana gelen yangına Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İtfaiye Amirliği ekipleri müdahale etti. Yangın yanmaya elverişli malzemenin tutuşması sonucu büyüdü, yangına hidrolik merdivenle su sıkılarak müdahale edidi.


Yangında ilk belirlemelere göre yaralanan ve can kaybı olmadı. Yangında maddi zarar oluştu. Yangın söndürme çalışmaları devam ettiği sürede Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik tedbirleri alarak, vatandaşları yangın mahallinden uzaklaştırdı.


Yangın haber yayına hazırlandığı sırada kontrol altına alınmıştı, sulu soğutma çalışmaları devam ediyordu.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
HABER-Mustafa Temiz- Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2020, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER