Demirci-Beyazıt Mahallesi’nin Yağmursuyu Çilesi Sona Erdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci’de her yağış sonrası su baskınlarına maruz kalan Beyazıt Mahallesi Pike Sokağın çilesine son vererek, yağmur suyu hattını yeniledi. Mahalle Muhtarı Halil Demir, mahallenin büyük bir dertten kurtulduğunu belirterek yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Demirci-Beyazıt Mahallesi’nin Yağmursuyu Çilesi Sona Erdi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşanan altyapı sıkıntılarına müdahale etmeye devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Beyazıt Mahallesi Pike Sokak’ta yaptığı işle hem mahalle sakinleri hem de mahalle muhtarını memnun etti. Sokakta eskiyen yağmur suyu hattının 20 metrelik bölümünde yapılan çalışmalar neticesinde eski borular 500’lük koruge boru ile yenilendi. Özellikle kış aylarında yoğun yağış alan ilçede, su baskınlarının önüne geçmek amacıyla yoğun mesai harcayan ekipler, Beyazıt Mahallesi Pike Sokak’ın çilesine son verdi. Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Aslan ile MASKİ İlçe Şefi Gökhan Demir de çalışmaları yakından takip ederek, incelemelerde bulundular.

”Sorun kısa sürede çözüme kavuştu”

Yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerine teşekkür eden mahalle sakinlerinden Fehmi Uzunkaya, yapılan çalışmaların kendilerini büyük bir çileden kurtardığını ifade etti.

Beyazıt Mahalle Muhtarı Halil Demir ise, her konuda yanlarında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekiplerine teşekkürlerini ileterek, “Bu bölge mahallemizin en sıkıntılı yerlerinden biriydi. Konuyla ilgili talebimizin ardından sorun kısa sürede çözüme kavuştu. Bu sıkıntımızın ortadan kaldırılmasında emek veren herkese mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER