Demirci'de 100.Yıl Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. Yıldönümü törenleri Demirci ilçemizde coşku ile kutlandı.

Demirci'de 100.Yıl Coşkusu

Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Bilal Yılmaz tarafından çelenk konulması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile çelenk koyma töreni sona erdi.
Program, Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Spor tesisinde Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol’un tören alanına teşrifleri ile başladı. Törene Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Cumhuriyet Savcısı Eba Nevfel Uçar ve Kurum Amirleri katıldı. Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, programın açılış konuşmasını İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Bilal Yılmaz yaptı. Program, Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı canlandırıldı. Törende ayrıca şiirler ve geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen şiir okuma yarışmasında Türkiye 3'cüsü olan Fatma Salur, " Mehmet Toprak Oldu " şiirini okudu.


19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinin sonunda Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Demirci Akıncıları Halk Oyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı.


Törende ayrıca Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2019, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER