Kula’da 19 Mayıs’ın 100. Yıl Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 100. yılında Kula’da düzenlenen tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Kula’da 19 Mayıs’ın 100. Yıl Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama programı düzenlendi. Programa, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gürsel Aydın, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Özel,Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yunus Emre ve Şehit Ömer Halis Demir Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Özel’in çelenk sunulması ile başlayan program, kutlamalarla devam etti.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması, gösterilerin yapılması ile devam etti.

Gençlik haftası etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program, Yunus Emre Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı resim sergisinin gezilmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2019, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER