Demirci'de kaza! Ticari taksi ve özel araç çarpıştı

Manisa’nın Demirci ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç birbirine girdi.

Demirci'de kaza! Ticari taksi ve özel araç çarpıştı

Kaza mahallinde edinilen bilgilere göre 45 T 6203 plakalı, Rıdvan M.’nin kullandığı ticari taksi Akdere Caddesi güzergâhından Ahmet Çark Caddesine çıkış noktası, Akıncılar Düğün Salonu önünde,  26 UT 480 plakalı Fatih A.’nin kullandığı ve Akıncılar Cami güzergâhından gelen özel otomobil dört yol ağzında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Kazada yaralanan olmaması sevindirirken, olay yerine intikal eden Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, kaza mahallinde gerekli önlem ve tedbirleri aldılar.

Yapılan işlemlerin ardından, yol trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER-Mustafa Temiz-Demirci

YORUM EKLE
YORUMLAR
Müfit Gür
Müfit Gür - 5 yıl Önce

Demircideki Taksicilerin hep bir acelesi var zaten. Sanırsın İstanbul trafiğinde bir yere yetişmeye çalışıyorlar. Resmen tarfikte terör estiriyorlar. Tüm yollar onların tüm öncelik onlarınmış gibi hiç bit kural tanımıyorlar. Resimden de görüldüğü gibi tali yoldan gelmesine rağmen yol vermemiş. hemde araca yandan çarpmış 8de 8 kusurlu. olan garibanın Broadwayine olmuş. buna bir dur deyin.

Macit Kırlı
Macit Kırlı - 5 yıl Önce

Gerçekten yazık. Kanun kural tanımaz, maganda bunlar. Taksi şoförlüğü böyle olmaz. Can taşıyorsunuz. Hem taşıdığınız canlara hem çarptığınız arabadakilere bişey olsa nasıl vereceksiniz bunun hesabını. Manisa son haber olarak demirci için bunu gündeme getirerek duruma el atmak gazeteciliğin gereğidir. Gerekli denetimlerin yapılması ve herkesin kurallara uyması için konuyu ele alın lütfen.

Vahit Mutlu
Vahit Mutlu - 5 yıl Önce

Demircide şehir içinde çok az sayıda yaşanan trafik kazlarının çoğunda baş aktör olarak Ticari taksiler var. Zaten Demircideki Ticari taksilerin çoğu bir şekilde kazaya karışmış ve tamponları hasarlı. Herkes gibi kurallara uysalar Demircide hiç kaza olmaz. Neye güvenip böyle vurdum duymaz olabiliyorlar peki. Demircinin sessiz kalmasına mı? Sn. Mustafa Temiz bir gazeteci olarak bu durumu gündeme getirmek zorundasınız. Herkes kurallara uymalı. Kimse babasını tarlasında araç kullanıyormuş gibi başkalarının güvenliğini tehlikeye atamaz canına ve malına kastedemez.

SIRADAKİ HABER