Demirci 'de toplu ulaşım araçlarına sivil trafik polisi denetimi

Sivil trafik polisleri toplu ulaşım araçlarını denetliyor. Emniyet Genel Müdürlüğünün genelgesiyle sivil trafik polisleri toplu ulaşım araçlarını denetliyor.

Demirci 'de toplu ulaşım araçlarına sivil trafik  polisi denetimi
 Sivil trafik polisleri toplu ulaşım araçlarını denetliyor. Emniyet Genel Müdürlüğünün genelgesiyle sivil trafik polisleri toplu ulaşım araçlarını denetliyor.

81 İl Emniyet Müdürlüğüne Emniyet Genel Müdürlüğünce gönderilen genelge doğrultusunda yolcu otobüslerinde sivil trafik polisleri tarafından habersiz denetimler devam ediyor.

Ölümlü trafik kazalarının azaltılması yönünde yapılan bir çalışmayla şehiriçi ve şehirlerarası toplu taşıma araçlarının denetlenmesi ve sürücülerin yakalanma riski duygusu ile kural ihlallerinin azaltılacağı öngörüsüyle uygulamalar sürüyor.

Habersiz sivil polislerce toplu ulaşım araçlarında, seyahat sürecinde şoförlerin telefonla konuşma, çalışma ve dinlenme süreleri, yolcuların emniyet kemeri konusunda uyarılıp uyarılmadığı, sigara içme, trafik kurallarına uyup uymadığı ve yolcu indirme ve bindirme sırasında kurallara uyup uymadığı denetleniyor.




DEMİRCİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ CEZAİ İŞLEM  YAPTI




Emniyet Genel Müdürlüğünün genelgesi ile Manisa ‘nın Demirci ilçesinde de denetimler aralıksız sürdürülüyor.

Bugün Demirci ‘ye yolcu taşıyan şehirlerarası bir otobüs yolcular arasında bulunan sivil polisin geçtiği bilgiler doğrultusunda Salihli- Demirci Karayolu Demirci Devlet Hastanesi önünde durduruldu. Durdurulan otobüs şoförüne cezai işlem uygulandı.

Denetimlerin toplu ulaşım araçlarında devam edeceği de öğrenildi.

 

HABER-Mustafa Temiz

Demirci Haberleri
Manisa Son Haber



 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 02:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER