Demircili Kayıp Kadın Bulundu, Müge Anlı bile harekete geçti

Manisa'nın Demirci ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan, polis ve jandarmanın her yerde aradığı kayıp kadın bulundu.

Manisa Son Haber
Demircili Kayıp Kadın Bulundu, Müge Anlı bile harekete geçti

2 gündür ailesinin aradığı, resmi kayıp başvurusunda bulunulduktan sonra Demirci Emniyeti ve Jandarmasının da arama çalışmalarını başlattığı 43 yaşındaki kadın polis tarafından bulundu.

Edinilen bilgilere göre 13.01.2020 günü saat:23:30 sıralarında kayıp müracatı yapılan  zihinsel engelli 1977 doğumlu Zekiye Karaağaç'ın aranması ile ilgili olarak emniyet tarafından mobese kameralarından şahıs tespit edildi. Olabileceği yerler üzerinde araştırma sonucunda şahıs 14 Ocak 2020 günü saat 11:30 sıralarında ilçenin Birlik Caddesi üzerinde bulunarak, ailesine teslimi yapıldı.

MÜGE ANLI ANINDA DEVREYE GİRDİ MANİSA SON HABER FARKINI ORTAYA KOYDU

Yaygın yayın ağı ile her geçen gün daha da büyüyen Manisa Son Haber bu kayıp kadın haberiyle de farkını ortaya koydu. Haberin yayınlanmasından 15 dakika sonra Manisa Son Haber Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Temiz ATV'de kayıpları bulmasıyla bilinen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı istihbarat servisince arandı. Kayıp kadın haberini okuduklarını ve yardımcı olmak istediklerini belirten Müge Anlı'nın ekibi, Temiz'den kayıp ile ilgili bilgiler istedi. Temiz ekip ile görüşme halinde iken, kadının bulunduğuna dair bilgiler geldi. Konuşma esnasındaki bu gelişmeyi sonuçlandırmak için müsaade isteyen Temiz, kendilerine net bilgiyi konuyu araştırdıktan sonra vereceğini söyledi. İlgili birimlerle görüşen Temiz, kayıp kadının bulunduğu bilgisini buralardan da teyit ettikten sonra, tekrar "ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını arayarak, kayıp kadının bulunduğu bilgisini verdi. Manisa Son Haber'in habercilik farkı yaşanan bu olayda bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Manisa Son Haber Whatsapp İhbar Hattı 0536 393 7850 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2020, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER