Cinayete Kurban Giden Genç Kadının Dramı Ortaya Çıktı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bugün gece yarısı sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürülen genç kadının cinayetinin ardından detaylar da ortaya çıktı.

Manisa Son Haber
Cinayete Kurban Giden Genç Kadının Dramı Ortaya Çıktı

Eşinden kısa bir süre önce  ayrılan ve Gölmarmara ilçesinden Akhisar ilçesine taşınan genç annenin dramı da ortaya çıktı, yürekler burkuldu.
İlçenin Hürriyet Mahallesi 222 Sokaktaki evinde bugün saat 00.30 sularında cinayete kurban giden genç kadının, evinin balkonundan girdiği iddia edilen 25 yaşındaki Zeki Cengiz isimli sevgilisi tarafından 25 yerinden bıçaklandığı da öğrenildi.


EŞİNDEN AYRILMIŞTI 3 ÇOCUK ANNESİYDİ
1985 Doğumlu Deniz Gezginci  2018 yılında eşi tarafından terk edildikten sonra, eşinden boşanmıştı. 3 çocuğuyla Gölmarmara ilçesinden ayrılıp Akhisar ilçesine yerleşen genç kadının bir süre sonra 25 yaşındaki Zeki Cengiz ile arkadaş olduğu, Cengiz ile de bir zaman sonra ayrılmak istediği iddia edildi.
Bugün geceyarısı genç kadının evine balkondan giren Cengiz, genç kadını 25 ayrı yerinden bıçakladı. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekibi ilk müdahaleden sonra ağır yaralı kadını hastaneye kaldırmıştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kadın ardında 3 çocuk bırakarak, yaşamını kaybetti. Ölüm haberinin duyulmasının hemen ardından hastaneye gelen saldırgan sevgili ise polise teslim oldu.

      DENİZ GEZGİNCİ (35) ÜÇ ÇOCUK ANNESİYDİ

Sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürülen ve cinayete  kurban giden talihsiz kadının cenazesi, Gölmarmara ilçesinde, İhsaniye Camiinde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra, aile kabristanında toprağa verildi.
Cinayet olayı ile ilgili soruşturma halen devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2020, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER