Belediye Başkanı Hiç Kar Görmemiş Çocuklar İçin Dağdan Kar Getirdi !

Belediye Başkanı kar yağmayan ilçe merkezine dağdan kamyonla kar getirdi. İzmir'in Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar birçoğu daha önce hiç kar görmemiş çocuklara bir kamyon kar getirip okul bahçesine dökerek jest yaptı.

Belediye Başkanı Hiç Kar Görmemiş Çocuklar İçin Dağdan Kar Getirdi !
selcuk

Kiraz Belediye Saliha Özçınar, Kiraz’ın zirvedeki kırsal mahallesi olan ve kar kalınlığı 20 santimetreyi aşan Ovacık Mahallesinden, Kiraz Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından kamyona yüklenen karları Atatürk İlkokulu ve Türk Telekom Kiraz Yatılı Bölge Okulu bahçesine döktü. Okul bahçesine dökülen karı gören çocuklar sevinç çığlıkları ile doyasıya kartopu oynadı. Öğrenciler, Kiraz’ın dağlarında uzaktan gördükleri karla, belediye başkanı ve öğretmenleriyle birlikte diledikleri gibi oynanıp Başkan Özçınar’a teşekkür etti.

Başkan Özçınar, “Çocukların bir kar özlemi vardı bunu bir nebze de olsa gidermeye çalıştık. Onların mutluluğu her şeye değer. Gözlerindeki mutluluk, yüzlerinin gülmesi yetiyor bize. Bu kar eğlencesinin ders arası bir mola ve sonrası için motivasyon olacağını düşünüyoruz” dedi. (BSHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER