E. Albay Mustafa Gümüş CHP'den İstifa etti!

CHP'li Emekli Albay ve İstanbul Sancaktepe eski İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Gümüş 15 yıl önce Atatürk'ün manevi kızı merhume Ülkü Adatepe'nin teşviki ve CHP'nin daveti ile katıldığı CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

Manisa Son Haber
E. Albay Mustafa Gümüş CHP'den İstifa etti!

Emekli Albay  Mustafa Gümüş, CHP'nin oy uğruna millilikten ve yerlilikten uzaklaşarak, Atatürk'ün en önemli eserlerimden biri dediği CHP'ye ihanet edildiğini belirttiği açıklamasında, Mezhepçilik, eş-dost adam kayırma, ekipleşmenin partiyi bir virüs gibi sardığını duyurdu.

İŞTE O AÇIKLAMA

CHP'den istifa ettiğini açıklayan emekli Albay  ve İstanbul Sancaktepe eski İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Gümüş yaptığı açıklamada, ' 15 yıl önce Mazisi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerindeki hizmetlerim sonunda Albay rütbesi ile emekli oldum.

ALLAH rahmet eylesin ATATÜRK’ÜN manevi evladı olan, aile dostum Ülkü ADATEPE (Küçük Ülkü) hanımefendinin teşvikleri ve Sancaktepe CHP ilçe başkanlığının davetleri ile ATATÜRK’ÜN en önemli eserlerimden birisi dediği Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldım.

ATATÜRK’ÜN emanet ettiği Cumhuriyete ve Devrimlerine sahip çıkma adına CHP saflarında bir nefer gibi, asker disiplini içerisinde hizmet ettim. Ancak 15 yıldır gördüğüm aksaklıklar maalesef beni hayal kırıklığına uğrattı. Tenkit ettiğimiz mevcut partilerden fazla da bir farkı olmadığını gördüm ve yaşadım.

* Lider sultasına son verilsin diyoruz, partide en alası var,

* Ön seçim yapılıyor ama sandıktan çıkana saygı yok,

* Mezhepçilik, eş-dost adam kayırma, ekipleşme partiyi bir virüs gibi sarmış,

* Liyakata ve ehliyete önem verilmiyor, çok değerli insanların partiden dışlandığı ve pasifize edildiği malumdur,

* Seçilen Belediye başkanlarına, seçimlerden sonra, bırakın vatandaşların ulaşabilmesini, partililer dahi ulaşamıyorlar, 

* Yeterli muhalefet yapılamıyor, gündemi sn. Recep Tayyip Erdoğan belirliyor, diğer partilerin tamamı o kayığa binip günlerce o gündemi tartışıyorlar, açıkcası vatandaşa UMUT olunamıyor,

* CHP genel başkanı Sayın KILIÇDAROĞLU ve ekibi her girdikleri seçimlerden İktidar olarak çıkamadıkları için halk nazarında güven kaybına uğramışlardır, Sadece CHP değil, diğer partilerde de, iki seçim sonucu iktidar olamayan partinin liderleri ve ekibi istifa etmeli hatta ve hatta SİYASETİ BIRAKMALIDIRLAR, 

* VE EN ÖNEMLİSİ DE, son beş yıldır CHP izlediği politikalarla, oy uğruna millilikten ve yerlilikten uzaklaşarak, ATATÜRK’ÜN EN ÖNEMLİ ESERLERİMDEN BİRİ DEDİĞİ CUMHURİYET HALK PARTİSİNE maalesef ihanet etmiştir.

İşte bu nedenlerle, CHP den istifa ettim. Ancak; ATATÜRK’ÜN askeri olarak Cumhuriyetimize ve Devrimlerine hayatımın sonuna kadar sahip çıkacağım' dedi.

Haber : Melek Çalıkoğlu- www.turkiyehavadis.com

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 05:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER