Emekli Albay Sarızeybek İYİ Parti saflarına katıldı

İYİ Parti Sosyal Medya hesabından Emekli Albay Erdal Sarızeybek'in İYİ Parti'ye katıldığını şu sözlerle paylaştı ;

Manisa Son Haber
Emekli Albay Sarızeybek İYİ Parti saflarına katıldı

Cesurluğu, Türk Silahlı Kuvvetleri Birinci Derece Gümüş Liyakat Madalyası ile tasdikli; emekli Albay, araştırmacı ve yazar Erdal Sarızeybek İYİ Parti'ye katılarak gücümüze güç kattı. 
Aramıza hoş geldiniz!
Güvenlik uzmanı, Emekli Albay Erdal Sarızeybek İYİ Parti’ye katıldı, rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı.
İYİ Parti’nin basın bürosundan yapılan açıklamada Sarızeybek’in katılımı “Terörle mücadelenin önemli isimlerinden, güvenlik uzmanı, Emekli Albay Erdal Sarızeybek İYİ Parti’ye katıldı. Sarızeybek’in rozetini, Genel Başkan Meral Akşener taktı.” sözleriyle duyuruldu.


ERDAL SARIZEYBEK KİMDİR?
1976 yılında Kara Harp Okulu’dan jandarma teğmen rütbesiyle mezun oldu. 1978-1996 yılları arasında jandarma teşkilatının sınır, eğitim ve iç güvenlik birliklerinde komutanlık yaptı.

1990 yılında Fransız Jandarma Subay Okulundaki öğrenimini müteakip 1992-1994 yılları arası Şemdinli Hudut Tabur Komutanlığı görevinde bulundu.

1996-1998 yılları Paris Askeri Ataşe Yardımcılığı görevini yürüttü. 2002 yılında Türkiye’de Adli Kolluk konusunda master yaptı.

1999-2004 yılları arasında Van, Manisa ve Şanlıurfa’da İl Jandarma Komutanlığı görevlerinde bulundu.

2005 yılında atandığı Ankara Uzman Jandarma Öğrenci Alay Komutanlığı görevinde iken albay rütbesinde kendi isteğiyle emekliye ayrıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Birinci Derece Gümüş Liyakat Madalyası sahibi emekli albay Sarızeybek, evli, iki çocuk babası olup çok iyi derecede Fransızca bilmektedir.


SARIZEYBEK ROZETİ TAKTI VE ŞU MESAJI YAYINLADI

Arkadaşlar,
Ben siyasete girip elimi taşın altına koymayı istemedim mi, sanıyorsunuz. İstedim. Hatta bunu bir vazife bildim.

Yıl 2015…
Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu tehdit ve tehlikeleri tek tek ölçüp biçtim. Ve Türk varlığının, “Ne Mutlu Türk’üm” diyen Atatürk Cumhuriyeti’nin tehlikede olduğunu görüp, Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmaya karar verdim. Kimseye bir şey sormadım, kimseye danışmadım, kimseden icazet almadım.

Çankaya MHP İlçe teşkilatına gittim, üyelik kaydını yaptırdım. Bana ‘artık MHP’ye üyesiniz’ dediler hatta beni aldılar, MHP Çankaya seçim bürosuna götürdüler, halkımıza tanıttılar.

Peki ne oldu sonra?
Seçimler bitti. Ne arayan oldu ne de soran. Merak ettim, Yargıtay siyasi parti üyelik web portalından araştırdım. Bir de baktım ki ‘Ben hiçbir partiye üye değilmişim’!
Yani?
Yani Çankaya MHP ilçe teşkilatı bizi üye yapmış ama Bahçeli yönetimindeki MHP genel merkez kabul etmemiş. Türk Milletin sahip olduğu değerler üzerinden siyaset yapan MHP’ye üye olabilmek için Bahçeli’den icazet almak gerekiyormuş.

Niye?
Mhp’yi yükselten yücelten kim? Biz!..
Bahçeli’ye o koltuğu veren, vekil yapıp maaşını ödeyen kim? Biz!..
Biz var olduğumuz için MHP var, bizim gibi yüreği vatan ve millet sevgisiyle çarpan yürekler olduğu için Bahçeli o koltukta oturuyor.

Ama Allah büyük!..

Bugün de kimseye bir şey sormadım, kimseye danışmadım, kimseden icazet almadım. İYİ Partiye üye olmak için başvurdum. Beni içtenlikle karşıladılar. Bugün partiye davet ettiler. Üyelik kaydım yapıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener nezaket gösterdi ve rozetimi bizzat eliyle taktı.

Şimdi İYİ parti çatısı altında milletime ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Bana bu imkanı tanıdığı için sayın Akşener’e şükranlarımı sunuyorum.

Sizlere bilgi vermek istedim.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!..

Erdal Sarızeybek

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2020, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER