İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Haluk Şenyurt'un Yeni Yıl Mesajı

Değerli hemşehrilerim, 2019 yılının son gününe gelmiş iken dönüp arkamıza baktığımızda gerçekten zor bir yılın geride kalmış olmasına seviniyoruz. Ümidimiz gelecek olan 2020 yılının daha güzel, daha barış dolu, ayrıştırmaya yer olmayan, adaletin sağlandığı, özgür fikirlerin konuşabildiği, yolsuzluklardan hesap sorulduğu bir yıl olmasıdır. 2019 yılının izlerinin silinmesi kolay olmayacaktır fakat imkansız değildir.

Manisa Son Haber
İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Haluk Şenyurt'un Yeni Yıl Mesajı

Cumhuriyetimizin temel ilkelerinin her zaman baş tacı olduğu büyük Türkiye Cumhuriyetinin muassır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda her zaman bayraktar olacağız.  Geleceğimiz adına her zaman ümit var olacağız.  Iyi Parti ve Türk gençleri olarak doğruluktan  ayrılmadan, katılımcı, demokrat, Türk milletinden     güç alarak Atatürk ilke ve inkılaplarını anlatmaya devam edeceğiz. 
2020 umarız ki diğer yıllarımızdan daha iyi bir yıl olacaktır. Hemşehrilerime, bizi seven insanlara ve Iyi Parti ailemize mutlu, sağlıklı ve hayırlı bir yıl olması temenni eder, saygılarımı sunarım. 

Haluk Şenyurt 
İYİ Parti Demirci Ilçe Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER