İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Şenyurt'tan anlamlı mesaj

İYİ Parti Demirci ilçe Başkanı Haluk Şenyurt son günlerde yaşanılan siyasi gelişmelerle ilgili bir açıklamada bulundu. İYİ Parti’nin meclis performansı içinde verdiği Fetö araştırma komisyonu önergesinin AKP ve MHP oylarıyla ret edilmesi, son süreçte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili mahkeme sürecini de içine alan açıklamasında, kamuoyuna da önemli mesajlar veriyor.

İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Şenyurt'tan anlamlı mesaj

Şenyurt’un mesajı şöyle;

Gurur duyuyorum.

Mecliste FETÖ terör örgütü araştırılsın önergesi veren, kimseyi ayırt etmeksizin araştırılsın diyen bir partide olmaktan gurur duyuyorum.

Araştırılmasın diyen hükümet partisi ve küçük ortağının korktuğunu görebildiğim için karşılarında dimdik durmaktan, gurur duyuyorum.

3 yıldır hakkında hiç bir delil bulunamayan, arkasından soruşturmayı gizli yürütme kararı aldığı halde, “açık açık araştırın bir şey bulamayacaksınız” diyen bir genel başkanın temsilcisi olmaktan gurur duyuyorum.

Ben Ergenekon savcısıyım diyen ve bu günahların,  bu ölenlerin (benim gözümde şehittirler) vebalini taşıyan partiye ve genel başkanına oy vermediğim için gurur duyuyorum.

Gece başımı yastığa koyduğumda verdiğim oy dan şüphe duymadan vicdanım rahat olduğu için, vebale girmediğimi bildiğim için gurur duyuyorum.

Dün Ergenekonu tertipleyen, 15 Temmuz’da haince darbe yapmaya kalkan bir FETÖ terör örgütü savunucusu ve şak şakcısı olmadığım için gurur duyuyorum.

Atatürk'ün adını anmaktan zul duyan bir partiye ve adama, “her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık” diyen bir genel başkana,  milliyetçi olduğumu savunduğum halde, çıkarlarım uğruna ses çıkarmamış bir kişi olmadığım için gurur duyuyorum.

Manisa Büyükşehir binasına TC asılsın diyenlerin, yanında olduğum için gurur duyuyorum.

“Ne Mutlu ki Türküm diyene “diyebildiğim için gurur duyuyorum.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti,  batsın entrikalarınız diyebildiğim için gurur duyuyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER