Köprübaşı bu cinayeti konuşuyor! 23 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde kız yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Köprübaşı bu cinayeti konuşuyor!  23 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü

Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti. İddialara göre Köprübaşı Meslek Yüksek Okulu öğrencisi bir kız ile uzun süredir arkadaş olduğu iddia edilen ticaretle uğraştığı öğrenilen 23 yaşındaki Ümit Ant, kız arkadaşını yine aynı okulda öğrenci olan 21 yaşında H.G. ile bir kafede otururken görüyor. Bir şekilde kız arkadaşıyla aynı masada oturan H.G.’nin telefon numarasını öğrenen Ümit Ant, kendisiyle konuşmak istediğini söyleyerek, kendisini ilçenin Mehmet Akif Meydanı ile Namık Kemal Mahallesi arasında kalan Merkez Cami yakınlarına çağırıyor. İki genç burada konuşmaya başlıyor. Kız arkadaşının yanında bir daha kendisini görmek istemediğini söyleyen Ant,  H.G.’nin tepkisiyle karşılaşıyor, H.G iddialara göre Ant’a kızın sadece okuldan arkadaşı olduğunu, kendisiyle bir gönül ilişkisinin olmadığını söylüyor. Bu arada tartışma büyüyor. H.G. tartışma büyüyünce yanında taşıdığı ekmek bıçağıyla Ümit Ant’ı kalbinden ve sırtından olmak üzere 6 ayrı yerinden bıçaklıyor, bu sırada kavgayı görüp ayırmaya gelen 20 yaşındaki U.D.’de de, H.G.’nin bıçak darbelerinden alıp omzundan ve bacağından yaralandı.112 tarafından Köprübaşı Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Ümit Ant yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay da yaralanan U.D. ise ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi. Olaydan sonra kaçan ve bütün gece aranmasına rağmen bulunamayan, H.G. ise, bu sabah saat 09.00’da İlçe Emniyet Müdürlüğüne kendisi gelerek teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kavgada genç yaşta hayatını kaybeden gencin cenazesi bugün ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Köprübaşı’nda toprağa verilecek.

HABER-Mustafa Temiz-Köprübaşı

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2019, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER